Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam71
Toplam Ziyaret784413
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İlçemiz Mut Devlet Hastanesine atanan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Ali Kaan Kılınç, 1,5 aylık görev süresince 11 adet omurilik ve bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirdi.

Mut Devlet Hastanesi'ne atanan Beyin Cerrahi Uzmanı Mut Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Göreve geldiği günden bu yana 11 ameliyat gerçekleştirildiğini belirten Kılınç, mevcut devlet hastanesinde tomografi olmadığı için acil vakalarda sıkıntı yaşandığını söyledi. Kılınç, ilerleyen zamanlarda bu sıkıntıların giderilmesiyle birlikte beyin ve boyun ameliyatlarının gerçekleştirileceğini belirtti.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Ali Kaan Kılınç; aslen Anamur’lu olup, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İhtisasını İstanbul Taksim Araştırma Hastanesinde tamamlayan Kılınç, evli ve 2 çocuk babası.

Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ali Kaan Kılınç’ın devlet hastanesinde göreve gelmesiyle birlikte, 3 Hariciye Uzmanı, Dahiliye, Psikiyatri, Ortopedi, Üroloji, Nöroloji, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kadın Doğum Uzmanı, Radyoloji, Kardioloji, 2 Anestezi Uzmanının Mut Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı belirtildi.  

Haber: Abdurrahman AYDIN



12580 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın