Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam90
Toplam Ziyaret784938
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Kozlar Yaylası Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği öncülüğünde, çevre bilincini geliştirme, sağlıklı ve temiz çevrede yaşamanın önemini vurgulamak için Kozlar Yaylasında çöp toplama etkinliği yapıldı.

Denizbank Mut Şubesi’nin sponsorluğunda yapılan etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.

Kozlar Yaylasında toplanan çöplerin, Kumru ve Sıra Tekne arasındaki ormanlık alana bırakılmasıyla, bu çöplerin hem doğayı kirlettiğini hem de rüzgarın savurmasıyla tüm alanı çöp yuvası haline getirdiğini düşünen çevre dostları, Kozlar Yaylası Güzleştirme ve Kalkındırma Derneği öncülüğünde çöp toplama etkinliği düzenledi. Denizbank Mut Şubesi’nin de olaya duyarlı yaklaşarak sponsor olduğu etkinlikte, çevredeki çöpler toplandı ve belediye temizlik aracına kondu.

Yapılan çevre temizliğinin ardından, etkinliğe katılanlara keşkek ve kavurmadan oluşan yemek ikram edildi. Piknik havasında geçen yemek, kır şenliğini aratmadı.

Dernek Başkanı Abdurrahman Yüksel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Amacımız temiz çevre ve sağlıklı yaşam konusunda gençlerimizle ve çocuklarımızla beraber daha duyarlı olunmasını sağlamaktır. Belediye Başkanımızdan ricamız, çöplerin buraya değil de, Mut çöplüğüne taşınmasıdır” dedi. Yüksel, etkinliğe katılan tüm yayla sakinlerine, yaylada oturmadığı halde kendilerine destek veren dostlara, Denizbank Mut Şubesi’ne ve Belediye Başkanı Murat Orhan’a teşekkürlerini iletti.



939 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın