Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret784378
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Toplantıda yerel seçim startı verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Teşkilatı, Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısını yaptı. Toplantıda yerel seçim startı verildi. Pazartesi akşamı parti binasında yapılan toplantıya; CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar ve İl yönetim kurulu üyeleri ile partinin Erdemli, Silifke ve Gülnar İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Yaklaşan yerel seçim öncesi izlenecek yol haritasının tartışıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, seçime kadar çok çalışmaları gerektiğini kaydetti. “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizde başarı elde edilir” diyen Saydam, geçmiş dönemlerden ders çıkarmak zorunda olduklarını belirtti. Saydam: “Geçmişe takılıp kalmanın bir anlamı yok. Gücümüz var, potansiyelimiz var. Birleştiğimiz zaman kazanıyoruz, bölündüğümüz zaman kaybediyoruz. Bunları konuşalım, yanlış olduğumuz hataları yapmayalım” dedi.

Ülke gündemindeki konuların da konuşulduğu toplantıda; CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, CHP Mersin Milletvekilleri Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk ve CHP PM Üyesi Fikri Sağlar da birer konuşma yaptı. Özellikle terör ve dış politika konularında iktidara eleştiriler yönelten konuşmacılar; yerel seçimlerde başarılı olmak için çok çalışılması, birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini kaydettiler.

Haber: Ahmet Güler



1153 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın