Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret784953
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ilçemize gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Programları çerçevesinde Akdeniz Bölgesi’nde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilçemize de uğrayan Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; Belediye Başkanı Murat Orhan'ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Ak Parti Mut İlçe Başkanı Ali Akgül, Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tütün, Belediye Meclis üyeleri Kamil Yılmaz ve Ekrem Özcan hazır bulundu.

Yapılan ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Murat Orhan, Ak Parti Konya Milletvekili, Konya Valisi ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’na ilçemizde yapılan, yapımı halen devam eden ve hali hazırda çalışmaları devam eden projeler hakkında kısa bilgiler verdi. İçerisinde lokanta, kafeterya ve sosyal faaliyet alanın bulunduğu ilçemiz Doğancı tepesine yapılacak olan proje hakkında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindekilere bilgiler veren Başkan Orhan, yapılacak olan tesis konusunda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’den ilçemize destek talebinde bulundu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı yaptığı konuşmasında; ilçe adına yapılan çalışmalarda her zaman işlerin takipçisi olan genç, dinamik ve çalışkan bir belediye başkanına sahip oldukları için Mut halkının son derece şanslı olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Murat Orhan’ın gece gündüz demeden ilçe adına bir belediye başkanı olarak daha fazla neler yapabilirim düşüncesiyle çalıştığını gözlemlediğini belirten Kabakçı, yapılan çalışmalarda kendilerine destek olacaklarını belirtti.

 Belediye Başkanı Murat Orhan, konuklarına Mut'ta dokunan bir kilim ve Mut’un tanıtımının yapıldığı Mut Tarihi, Mut’lu Köyler ve masal kitabından oluşan kitap seti hediye etti.



1238 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın