Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam338
Toplam Ziyaret786823
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Safir Zeytinyağı Fabrikası Hizmete Girdi

Safir Zeytinyağı bu sektörde “Biz de varız” dedi.

Safir Zeytinyağı Fabrikası adına gazetemize açıklamada bulunan Murat Yıldız,  “Günlük 250 ton zeytin işleme kapasitesine sahip makine ve ekipmanla Mut halkının hizmetindeyiz.” dedi.

Yıldızlar Elektrik San. Tic. A.Ş adı altında Ankara’da Safir Tuz olarak faaliyet gösteren Safir markası şimdi de ilçemiz zeytinyağı sektöründe “biz de varız” dedi. İlçemiz Navdalı köyü sakinlerinden Ahmet Yıldız’ın kurucusu olduğu Safir Zeytinyağı fabrikası Mut-Silifke karayolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yanında Mut halkının hizmetine girdi. Safir Zeytinyağı Fabrikası adına gazetemize açıklamada bulunan Murat Yıldız yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Geçtiğimiz yıllarda Mut’ta zeytinyağı çıkarılması konusunda oldukça sıkıntı yaşandığını üreticilerin çevre ilçelere yağ çıkarmaya gittiklerini gözlemlediklerini, Mut’ta zeytin hasadı dönemindeki yoğunluğu azaltıp, vatandaşın mağduriyetini gidererek vatandaşın bir an önce zeytinin yağa dönüştürülmesi konusunda gerek kapasite gerekse vatandaşa hizmet noktasında rahatlık ve kolaylık sağlanması amacıyla ilçemize zeytinyağı fabrikasına yönelik yatırım yaptık.” dedi. Günlük 250 ton zeytin işleme kapasitesine sahip makine ve ekipmanla Mut halkının hizmetinde olduklarını belirten Murat Yıldız, “Safir Zeytinyağı olarak bu sektörde biz de varız.” dedi.

Mut’tan Haber Gazetesi olarak Safir Zeytinyağı Fabrikası kurucularını ilçemize yaptıkları yatırımları ve Mut halkına kazandırdıkları hizmetlerden ötürü kutluyor, ilçemize yönelik yatırımların gün geçtikçe daha da artmasını temenni ediyoruz.



7254 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın