Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam205
Toplam Ziyaret783792
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

FUTBOLDA BERABERLİK, VOLEYBOLDA GALİBİYET

Mut İdman Yurdu Belediyespor 1- 1 Erdemli Gençlerbirliği

İlçemiz şehir stadında yapılan karşılaşmada Mut İdman Yurdu Belediyespor futbol takımı, Erdemli Gençlerbirliği'ni konuk etti. İlk yarıda karşılıklı ataklarla geçen maçta, ilk yarının sonlarına doğru konuk ekip Erdemli Gençlerbirliği'nin yapmış olduğu bir atak sonucunda Mut İdman Yurdu Belediyespor bir gol yedi. Maçın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 2. yarısında iki takımından karşılıklı atakları oldu. Ev sahibi takım Mut İdman Yurdu Belediyespor maçın sonlarına doğru ataklarını daha da artırdı. Hakemin maçı 4 dakika uzatmasıyla maç da heyacan daha da arttı. Mut İdman Yurdu Belediyespor'un uzatma dakikalarında geliştirmiş olduğu bir atakta ceza sahası içerisinde rakip oyuncunun yapmış olduğu faul hareketini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Mut İdman Yurdu Belediyespor penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 1-1 yaptı. Maç sonucu skor tabelasında 1-1 olarak yer aldı.

Mut İdman Yurdu Belediye Spor 3 – 2 Tarsus Akdeniz Gençlik Spor

Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi E grubunda mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor sahasında oynadığı maçta Tarsus Akdeniz Gençlik Sporu  3-2 yendi

Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi E grubunda mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor sahasında oynadığı maçta Tarsus Akdeniz Gençlik Sporu 3-2 yendi. Mut Kapalı spor Salonu’nda oynanan maça temsilcimiz iyi başladı ve ilk seti 25-22 kazandı. Konuk ekip 2. sette 22-25’lik skorla 1-1’lik beraberliği yakaladı. Mut İdmanyurdu  3. seti 27-25 kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Daha sonra toparlanan Tarsus Akdeniz Gençlik Spor  4 sette 25-22 skorla oyuna dengeyi getirdi. Maçın uzatma setinde Mut İdman Yurdu Belediye Spor  seti 16-14 alarak rakibine üstünlük sağladı maçı da 3-2 kazandı.

Haber: Abdurrahman AYDIN



978 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın