Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam302
Toplam Ziyaret783889
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SGK İl Müdürlüğünden öğrencilere "Sosyal Güvenlik Eğitim Seti"

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK), Sosyal Güvenlik Eğitim Programı tanıtım kapsamında, öğrencilere "Sosyal Güvenlik Eğitim Seti" dağıttı.

Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlen programa, SGK Mersin İl Müdürü Mehmet Gülpak, SGK Mut İlçe Müdürü Ali İhsan Taş, SGK Mut İlçe Müdürlüğü’nde görevli icra memuru Ozan Ferhat, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

SGK İl Müdürü Mehmet Gülpak yaptığı konuşmada, toplumda zor olan yaşamı, kolay yaşama çevirebilmenin ancak yardımlaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde, var olanı paylaşarak yaşam standartlarının daha ileriye götürülebileceğini belirtti.

Çocukların ileriki hayatlarında yardımlaşma duygusunu taşımaları için eğitim setini hazırladıklarını vurgulayan Gülpak, konuşmasına şu şekilde devam etti; "Türkiye genelinde yapılan bu çalışmayı, Mut ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu'nda yaptık. Sosyal güvence konusunda öğrencilerimize gerekli bilgiler verip eğitim cd’lerimzde sosyal güvencenin ne kadar önemli olduğu konusunda beyanlara yer verilmesini sağladık amacımız 7’den 70’e bütün vatandaşımızın sosyal güvence konusunda bilinçlenmesini sağlamak” dedi.

Öğrencilere dağıtılan eğitim seti içersinde yer alan CD'de çizgi film izletilerek, Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi-1 adlı dergi ile CD'nin yer aldığı eğitim seti, Mersin SGK İl Müdürü Mehmet Gülpak ve Mut SGK  Müdürü Ali İhsan Taş tarafından öğrencilere verildi.

Haber: Abdurrahman AYDIN



1150 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın