Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret783118
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUDOF ALAHAN VE SERTAVUL’DA

Bu haftasonu MUDOF’la gittikleri Alahan Manastırı’nda tarihin izini süren fotoğrafçılık kursiyerleri, Sertavul’da ise muhteşem kar manzaralarını fotoğraf karelerine yansıttılar.

Belirli aralıklarla turistik ve eğitim amaçlı geziler düzenleyen Mut Doğa Sporları ve Fotoğraf Derneği’nin (MUDOF) bu haftaki durağı, ilçemizin önemli tarihi ve turistik mekanı Alahan Manastırı ile Sertavul Yaylası oldu. Geziye Mut Halk Eğitim Merkezi’nde verilen fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler katılırken, gezide fotoğrafçılık uygulama eğitimi çekimleri yapıldı.

MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler eşliğinde, hafta sonunda gerçekleşen geziye katılan kursiyerler; Alahan’da geçmişin izini sürerken, güneş altındaki Sertavul’da muhteşem kar manzaralarını görüntülediler.  

Alahan Manastırı ve Sertavul’a düzenledikleri gezinin oldukça güzel ve yararlı geçtiğini belirten MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler, geziye katılan kursiyerlere teşekkür etti. Kendilerini fotoğrafçılık alanında geliştirme olanağı bulduklarını ifade eden kursiyerler ise, gezinin çok güzel geçtiğini ve geziden son derece memnun kaldıklarını söylediler. Kursiyerler ayrıca, şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak bir gün geçirmenin keyfini yaşadıklarını da dile getirdiler.

Geziyle ilgili slayt sunumu ve fotoğraflar, sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaşıma sunuldu. Merak edenler, facebook/MUT DOĞA SPORLARI VE FOTOĞRAF DERNEĞİ (MUDOF) grup sayfasından takip edebilirler.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1216 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın