Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam220
Toplam Ziyaret783807
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUDOF YİNE YOLLARDA

Hemen hemen her hafta sonu Mut’un görülmesi gereken yerlerine gezi düzenleyen MUDOF’un bu haftaki durağı, doğal güzellikleriyle ünlü Göksu Beldesi Kıravga Mahallesi oldu. Mut Halk Eğitim Merkezi’nde verilen fotoğrafçılık kursuna giden kursiyerlerin katıldığı gezide, fotoğrafçılık uygulama eğitimi çekimleri yapıldı.

MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler eşliğinde gerçekleşen geziye katılan kursiyerler, Kıravga’nın muhteşem doğa manzaralarını görüntülediler. 

Kıravga’ya düzenledikleri gezinin oldukça güzel ve yararlı geçtiğini belirten MUDOF Başkanı ve Fotoğrafçılık Kurs Eğitmeni Ahmet Güler, geziye katılan kursiyerlere teşekkür etti. Kendilerini fotoğrafçılık alanında geliştirme olanağı bulduklarını ifade eden kursiyerler ise, gezinin çok güzel geçtiğini ve geziden son derece memnun kaldıklarını söylediler. Kursiyerler ayrıca, şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak bir gün geçirmenin keyfini yaşadıklarını da dile getirdiler.

Geziyle ilgili fotoğraflar, sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaşıma sunuldu. Merak edenler, facebook/MUT DOĞA SPORLARI VE FOTOĞRAF DERNEĞİ (MUDOF) grup sayfasından takip edebilirler.

Haber: Mehmet GÜRBÜZ



1338 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın