Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam462
Toplam Ziyaret788834
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Siyaset Fedakarlık İster

Mut Belediyesine okullardan ziyaretler devam ediyor.

"Dördüncü sınıf öğrencilerinin eğitim müfredatı içerisinde yer alan bir konu olan yerel yönetimler, beraberinde öğrencilerimizle sohbet imkanı doğuruyor ve bundan dolayı da çok mutlu oluyorum" diyen Başkan Murat ORHAN, bu kez Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji öğrencilerinin ziyaretini kabul etti.

Öğrencilerle tanışma ve bir süre sohbet ettikten sonra, sorularını yanıtlayan Başkan ORHAN, belediyecilik hakkında bilgiler verdi.

Belediyenin görevleri, servislerinin neler olduğu, hakkında soru yönelten Yıldırımhan Koleji öğrencileri, Başkan ORHAN'dan, belediye müdürlükleri ve görevleri hakkında bilgiler aldı.

Başkan Murat ORHAN'ı duygulandıran soru ise "Belediye Başkanlığının en büyük zorluğu nedir?" oldu. Başkan ORHAN; aralarında kendi oğlu Kürşat ORHAN'ın da bulunduğu dördüncü sınıf öğrencilerine şu şekilde cevap verdi: "Siyaset fedakarlık ister. Emek ister. Bizler memleketimize, insanımıza hizmet etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz ve bunu severek yapıyoruz. Belediye Başkanı olarak en çok zorlandığım konu, aileme daha az zaman ayırmak. Aranızda oğlum Kürşat var. Ben Kürşat'a çok teşekkür ediyorum. Bir çocuktan fazla olgunluk ve sabırla babasının işine saygı duyuyor. Aileme çok teşekkür ediyorum. Onların desteği çok önemli. Sağolsunlar hizmet etmek için bana dua ediyor ve destek oluyorlar" dedi.

Başkan ORHAN; kolej öğrencilerine bir takım sorular yöneltti, onları Kayısı Festivaline davet etti. Öğrencilerin iyi eğitim aldıklarını, iyi bir dinleyici olduklarını ve doğru sorular sorduklarını belirten Başkan ORHAN, Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji eğitim kadrosuna teşekkür ederek, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



1032 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın