Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret780556
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Karaman Mutlular Derneği, Karamalılara kayısı ikram etti

Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkında 7-8-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali, 7 Haziran Cuma günü saat 14.00'de yapılacak açılış töreniyle başlayacak. Festival çerçevesinde halk oyunları gösterileri, çeşitli sergiler, karakucak güreşleri ve sünnet şöleni yapılacak. Festivalin akşamki bölümünde ise Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Sevcan Orhan ve Özkan Özcan gibi ünlü sanatçılar ilçe stadyumunda ücretsiz halk konserleri verecek.

Karaman Mutlular Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Durmuş Ataş, Mut'u marka bir şehir yapma çalışmalarında Kayısı festivalinin önemli bir unsur olduğunu belirterek, tüm Karamanlıları festivallerine beklediklerini söyledi.

Ataş, Karamanlıların festivale dikkatini çekmek amacıyla Aktekke Kent Meydanında kayısı standı açtıklarını söyledi. Standı ziyaret edenlere ikram edilen kayısı ise ziyaretçilerin ilgisiyle karşılandı.

Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN; "Karaman Mutlular Dayanışma ve Kültür Derneği'ne çalışmalarından ve festivalimiz için desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Dernek çalışmaları fedakârlık isteyen, sevgi işidir. Bunu layıkıyla yerine getiren başta dernek başkanı Durmuş Ataş olmak üzere bütün Karaman Mutlular Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimini ve üyelerini kutluyorum" dedi.



794 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın