Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret780382
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

JUDO’da Büyük Başarı

Mut Belediyesi Judo Takımı, 9 sporcu ile katıldığı turnuvada 7 madalya kazanarak, % 100'e yakın bir başarı elde ettiler.

26 Mayıs 2013 Pazar günü Karaman'da yapılan 19 Mayıs Judo Turnuvasına katılan Mut Belediyesi Judo Takımı; Kilis, Mersin, Konya, Niğde, Yozgat illerinin yarıştığı turnuvada üçüncü oldu.

Judo Antrenörü Öznur Bilgen Düzenli yaptığı açıklamada, "Biz birincilik için gittik, sporcularımdan minik bayan takımı olarak eminim, ancak turnuvada yıldız ve minikleri son anda birleştirerek karma grup oluşturdular. Judocularımızın yaşça küçük olmasına rağmen, abla ve abileri ile mücadele ederek madalyaya ulaşmışlardır. Yapılan haksızlıklara rağmen yılmayıp sonuna kadar mücadele ettik. Başarılı, sağlıklı ve mutlu bir gelecek için tüm çocuklarımızı judo yapmaya davet ediyorum. Bizi destekleyen, her zaman yanımızda olan Mut Belediye Başkanımız Sayın Murat Orhan bey’e teşekkür ediyorum" dedi. Hedeflerinin milli takıma sporcu göndermek olduğunu sözlerine ekleyen Düzenli, kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

916 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın