Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam182
Toplam Ziyaret771693
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Menar Mut Şubesi bir yıllık çalışmasını kupalarla taçlandırdı

2013 Menar Mental Aritmetik Olimpiyatları 5-6 Haziran tarihinde Mersin’de gerçekleştirildi. İlimiz genelinden 405 öğrencinin katıldığı olimpiyata Menar Mut şubesi 7 öğrenciyle katıldı; 2 kupa ve derecelerle döndü.

Yazılı ve Anzan olarak iki kategoride düzenlenen olimpiyatın ilk gününde öğrenciler 10 dakika içerisinde 210 soruyu cevaplamaya çalıştılar. 2. Gününde anzan kategorisinde ter döken öğrencilerin mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Menar Mut şubesinden Ahmet Arif Aydoğdu isimli öğrenci bütün soruları yanlışsız cevaplayarak 7 yaş grubunda Menar Yıldızı kategorisinde 1.lik kupasının sahibi olurken 8 yaş grubunda Kubilay Akbaş isimli öğrenci 2.lik kupasının sahibi oldu.  Ayrıca Anamur şubesinden Hasan Esat Yanık isimli 2. Yıl menar öğrencisi 5 dakikada 110 tane çarpma ve bölme sorusunu yanlışsız cevaplayarak çarpma-bölme kategorisinde 1.lik kupasını kaldırdı. Bununla birlikte Anamur Şubesi  8 derece ve kupayla Olimpiyata damga vuran şubeler arasına girmeyi başardı.

Her yıl sonunda öğrencilerin bir yıllık çalışmasının sonuçlarını görmek ve bu çalışmaların heyecanını yaşamak için düzenlenen bu etkinlik; veliler, öğrenciler ve şube yetkililerini fazlasıyla memnun etti; ve şimdiden gelecek yılki  Menar Olimpiyatı çok daha heyecanlı ve renkli geçeceğe benziyor.



1738 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın