Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam11
Toplam Ziyaret771522
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mutlu Aslan Otel Hizmete Girdi

İlçemizde ilki Şimşek Grup tarafından yapılan Neslihan Otel ve Bulut ailesi tarafından yapılan Bulutbey Otel’in ardından üç yıldızlı otel kadrosuna Mutlu Aslan Otel’de eklendi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen 40. Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçemizde gerçekleştirilen açılış ve programlar içerisinde Mutlu Aslan Otel açılışı da gerçekleştirildi. 

İlçemiz Atatürk Bulvarı’nda hizmete giren Mutlu Aslan Otel’in açılış törenine Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Ak Parti Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt ve Ahmet Tevfik Uzun, Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün,  Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclisi Üyesi D. Fikri Sağlar, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan açılışta yaptığı konuşmada; bu yapılan yatırımların Türkiye'nin yanında ilçemizin de gelişmesinin, kalkınmasının, daha iyiye ve ileriye gitmesinin çok açık göstergesi olduğunu belirterek, ülkenin küresel ölçekteki olumsuz gelişmeleri fırsata dönüştüren, kalkınma hızında dünya çapında bir başarıya imza atan, her alanda ve her sektörde dünyanın imrendiği, ilgiyle ve hayranlıkla takip ettiği bir konumda olduğunu söyledi. Bir ülkenin kalkınmasının ve gelişmesinin temel göstergesinin hizmetler sektörü olduğunu ifade eden Başkan Orhan, bu doğrultuda gerçekleştirilen yatırımların kalitesinin ve düzeyinin önemine vurgu yaparak, "Mut'ta çok güzel bir geleceğe giderken, bu tesislerin eksikliğini gidermenin de aynı zamanda mutluluğunu yaşıyoruz. Mut’a yatırım anlamında ciddi manada bir atılım yapan Aslan Küçük abimizi Mut’a yapmış olduğu yatırımlar ve sağlamış olduğu istihdam alanlarından ötürü kutluyor, örnek alınması gereken bir kişi olarak Aslan Küçük abimizi takdir ediyor, hizmetlerinden ötürü kendisini ilçemiz ve şahsım adına kutluyorum.” dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever açılışta yaptığı konuşmasında; “Bu yatırım, Aslan Küçük ve ailesinin Türkiye'nin işgücü ihraç ettiği Avrupa Birliği'nde sermayesini transfer ederek bu ülkeye değer yaratmasının ve artık Türkiye'nin her alanda olduğu gibi Avrupa Birliği ölçüsünde de bir başarı öyküsü yazdığının çok açık bir göstergesidir. Babalarından kardeşlerine kadar bugün o ülkelerde ettikleri değeri ve birikimi doğdukları, ait oldukları ilçeye getirerek aynı zamanda bir örnek yatırımı ve projeyi hayata geçirmişlerdir” diye konuştu. Sever konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biliniz ki, bu otel Mut'la ilgili projeler ve devam eden çalışmalara çok büyük bir katkı sağlayacaktır.  Emeği geçen ve katkı veren tüm aile bireylerini kutluyorum. Bu yatırımın Mut ilçemize, Mersin ilimize, Karaman ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından Aylin Küçük ve Ayşe Şimşek, protokol üyeleri ile birlikte otelin açılış kurdelesini kesti. Otel sahibi Aslan Küçük’le oteli gezen protokol üyeleri, Küçük’ten otel ile ilgili bilgi aldı.

Yeni Ofset Matbaa & Mut’tan Haber Gazetesi olarak ilçemize yaptığı yatırımlardan ötürü Aslan Küçük ve ailesini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.



3138 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın