Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam263
Toplam Ziyaret777756
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

YILDIZLAR GEÇİDİ

Kayısı Festivalinde Mustafa Ceceli rüzgâr gibi esti

40. Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nde ilk gün sahne alan sahne alan Mustafa Ceceli rüzgâr gibi esti. Mut Şehir Stadyumu'ndaki festival konserinde ilk önce, Deniz ve Ankara havalarıyla adını duyuran Özkan Özcan sahneye çıktı. Daha sonra sahne alan pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli ise şarkılarıyla stadyumu dolduran yaklaşık 5 bin kişiyi hem hüzünlendirdi hem coşturdu. Ceceli verdiği konserde bir ara baterinin başına geçerek kardeşi Murat Ceceli'nin şarkısına eşlik etti ve bateri şov yaptı. Program bitiminde her iki sanatçıya da günün anısına birer plaket veren Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, kendisinin de Mustafa Ceceli hayranı olduğunu ve şarkıcıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer coşturdu

İlçemizde bu yıl 40.'sı gerçekleştirilen Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci akşamında sahne alan Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalin ikinci gün akşamında ilk olarak şehir stadında sahneye çıkan halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan sahne aldı. Cuma akşamı Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a katılmaları nedeniyle uykusuz olduğunu ve Beyaz Show programı biter bitmez ayağının tozuyla Mut'a geldiğini belirten Sevcan Orhan; "Bizim ekip 3 günden beri uyumuyor, ama sizin enerjiniz öyle güzel ki 10 konser yapabilirim. Soyadaşım Murat Orhan bize bu güzelliği sağladığı için kendisine gönülden alkış istiyorum" dedi. Sevcan Orhan söylediği türkülerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 

Sevcan Orhan'ın ardından sahne alan dünya opera repertuarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinden, halk müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği'nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturan Ferhat Göçer, Mut halkı tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Söylediği şarkıların büyük bir çoğunluğuna seyircilerinde eşlik ettiği Ferhat Göçer, konserin sabaha kadar sürebileceğini söyledi. Konserin ardından Belediye Başkanı Murat Orhan sanatçılar Sevcan Orhan ve Ferhat Göçer'e bir plaket verdi. Murat Orhan, Ferhat Göçer'in akrabalarını Urfa'da görev yaptığı dönemden tanıdığını, hepsinin "Adam gibi adam" olduklarını söyledi.



1164 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın