Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam53
Toplam Ziyaret780361
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti’den Basın Toplantısı

Ak Pati Mut İlçe Başkanı Veli Şıkşık ve yönetim kurulu üyelerinin gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda konuşma yapan Şıkşık; “Bugünkü gündemimiz Mersin ilinde gerçekleştirilen Akdeniz Olimpiyatları, Haziran ayı içerisinde ilçemizde gerçekleştirilen 40. Kayısı Kültür ve Sanat Festivali ve son günlerde gündemde yaşanan gezi parkı olayları ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlemek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz.” dedi.

Mersin ilinde gerçekleştirilen Akdeniz Olimpiyatları hakkında bilgilendirme yapan Şıkşık; Akdeniz olimpiyatlarının gerçekleştirildiği tesislerin 18 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulduğunu, bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın oldukça zor olduğunu belirtti. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 6000 sporcunun şu an Mersin’de olduğunu belirten Şıkşık, “Mersin ilinde yapılan Akdeniz olimpiyatlarının ilimizde yapılmasının gururunu yaşıyoruz.” dedi. 

Gezi Parkı olayları hakkında bir değerlendirmede bulunan Şıkşık; “13 ağaç sökülüyor diye yaygara koparanların asıl amaçlarının ne olduğunu hep birlikte televizyonlardan izledik. Geçmiş dönemlerde bu olayların hepsini yaşadık. Geçmişe dönüp şöyle bir baktığımız zaman Menderes, Özal ve Erbakan dönemlerinde aynı günler yaşandı. Meyve veren ağaç her daim taşlanır.” dedi.

Ak Parti Mut ilçe Başkanlığı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olacaklarını belirten Şıkşık, “Sayın başbakanım siz dik durun, siz dik durduğunuz sürece biz sizlerle birlikteyiz.” dedi.

Bu yıl 40.’sı gerçekleştirilen Kayısı Kültür ve Sanat Festivaline gösterilen ilginin oldukça yoğun olduğunu belirten Şıkşık, “Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin ilçemizde yapılmasına katkı sağlayan, etkinliklerde görev alan emek harcayan herkese ve festivale katılan Mut halkına partim ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan açıklamalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerin ardından toplantıya katılımlarından ötürü basın mensuplarına teşekkür eden Şıkşık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basına kapalı olarak toplantıya devam etti.

1007 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın