Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam333
Toplam Ziyaret783920
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İş Bankası Mut Şubesi “İmece Kart Tanıtım Toplantısı” düzenledi

İş Bankası Mut Şubesi tarafından ilçemizde faaliyet gösteren çiftçilere daha çok faydalı olacağı düşünülen İmece Kart hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda tarımsal üretim yapan insanların faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan tohum, fide, gübre, zirai ilaç, mazot, yem, tarımsal ekipman vb. harcamalarının finansmanı amacıyla, azami 1 yıla varan hasat dönemlerine uygun geri ödeme imkanı tanıyan ve tahsis edilen tarımsal kredinin kullanımını sağlayan bir ticari kart ürünü olarak İmece Kart tanıtımı ve tarımsal kredi çeşitleri hakkında geniş bilgilere yer verildi.

İlçemiz Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya konu ile ilgili katılımcıları bilgilendirmek amaçlı İş Bankası Mut Şubesini temsilen İş Bankası Mut Şube Müdürü Hakan Duman,  Ticari Bankacılık Müşteri İlişki Yöneticisi Hakan Acer, Bireysel Satış Servisinde Görevli Memurlar Besim Emrah Argon ve Eda Bayır, İş Bankası Mut Şubesinde görevli personel Utku Seymen katılarak toplantıya katılan çiftçi ve üretici vatandaşlara konu ile ilgili geniş kapsamlı bilgiler verdiler.

 İş Bankası Mut Şube Müdürü Hakan Duman yaptığı konuşmasında; öncelikli olarak her daim çiftçinin yanında olduklarını belirterek İmece Kart başvurularında göz önünde bulundurulacak hususlar konusunda;

•Ziraat Odasına kayıtlı üreticilerin başvurularının değerlendirileceğini

•Üreticilerin, çiftçi olduğunun belgelenmesi amacıyla bağlı bulunan Ziraat Odası’ndan alınan “Çiftçi Belgesi”,

•Üreticinin Çiftçi Kayıt sistemine kayıtlı olması durumunda ise Çiftçi Belgesi’ne ilaveten Çiftçi Kayıt Sistem Belgesi (ÇKSB) temin edilmesi gerektiği bilgisini katılımcılarla paylaştı.

Alınan İmece Kart ürününün İş Bankası anlaşmalı İmece Kart Üye işyerlerinden yapılan tarımsal alışveriş işlemlerinde çiftçiye faizsiz dönem imkânı sunduğunu belirten şube müdürü Hakan Duman, müşterilerinin şubeye başvuru yapması halinde en kısa sürede bahsi geçen İmece Kart’ın tahsisinsin yapılması yönünde gereken yardımın yapılacağını belirtti.

1973 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın