Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam376
Toplam Ziyaret783963
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Karaman Mutlular Derneği Ziyareti

Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Mustafa SEVER, Karaman Valisi Murat KOCA ve Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, Karaman'daki Mutlular Derneğini ziyaret ederek, hemşerilerimizle bir araya geldi.

Başkan ORHAN'ın ziyareti esnasında, Mut Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Ali Can ve Mut Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Yılmaz da eşlik etti.

Ziyarette düşüncelerini ifade eden Başkan ORHAN; "Mutlu hemşerilerimizin bir araya gelmesi, birlikte dayanışma içerisinde olması ve bunu dernekleştirerek, sivil toplum hareketlerini güçlendirmesi gurur verici. Karaman'da dernek faaliyetlerimizin son derece verimli ve güzel çalışmaları oluyor. Takip ediyor, mutlu oluyoruz. Karaman Mutlular Derneği Başkanı, yönetim kurulu ve üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa SEVER konuşmasında; "Karaman Mutlular Derneğimize ziyaretimiz esnasında şunu gördüm, artık Mutlular birbirine daha sıkı sarılıp, sahipleniyor. Eskisi gibi değil. İnsanımız dayanışma kültürünü pekiştirmiş, fedakârca hizmet ediyor. Bizler açısından Mutlu hemşerilerimiz için yapılan her hizmet, atılan her adım gurur vericidir. Derneğimizin çalışmalarında başarılar diliyor, Türkiye'nin her yerinde Mutlular Derneği kurulmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Karaman Mutlular Derneği Başkanı Durmuş Ataş, derneğe yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler ve ziyarete gelen heyete ikramlarda bulundular.



1320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın