Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam232
Toplam Ziyaret783819
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Akçeşme’de Sohbet Toplantısı

Mut belediye Başkanı Murat ORHAN, geçtiğimiz hafta Pazar günü Sertavul Yaylası Akçeşme Mahallesi'nde yayla sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet toplantısı düzenledi. Toplantıda belediye birim amirleri hazır bulundu.

Yaklaşan Mübarek Ramazan ayı öncesinde, yayla sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini yerinde değerlendirmek istediklerini vurgulayan Başkan Murat ORHAN;"Öncelikle mübarek ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, hepinizin ramazan ayını kutluyorum. Bugün burada sizlerle sohbet edip, yaptıklarımız ve yapılmasını istedikleriniz üzerine değerlendirme yapalım, istiyoruz. Halkın yönetime katkı vermediği bir anlayışı asla kabul etmiyoruz. Biz belediyeyi insanımızın teveccühü ile aldık, insanımızın desteği ve talebi doğrultusunda da yönetiyoruz ve yöneteceğiz. Belediyemiz şantiye araçları burada. Asfaltlama, parke, temizlik, su ve kanalizasyon konularında yapılanları sizlerin takdirine bırakıyoruz. Şimdi yapılması istenenleri not alalım. Özellikle bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Akçeşme için çok önemli bir gelişme, çok önemli bir hizmet hayata geçiyor. Akçeşme'de yaşanan su sıkıntısını, Hanboğazı'nda yaptığımız 500 tonluk su deposundan 3 km hat döşeyerek çözüyoruz. Çalışmalar en geç pazartesi akşamında bitmiş olacak ve mübarek ramazan ayında, Akçeşme'deki su sıkıntısı kökten çözülmüş olacak. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Vatandaşların sorularını yanıtlayan ve taleplerini not alan Başkan Murat ORHAN, yaşanan su sıkıntılarının su kaynaklarında ve yağışlardan dolayı az olduğunu, Akçeşme'ye daha önce yeni depolar yapıldığını ancak yetmediğini ve o sebeple Hanboğazı'ndaki yüksek kotlu depodan takviye yaptıklarını belirtti.

Belediye hizmet alanı dışındaki konularda da Başkan ORHAN'dan yardım isteyen vatandaşlar; Sertavul'un yaz nüfusunun 15 binleri bulduğunu, sağlık konusunda, en ufak bir pansuman bile yapılmadığını söyleyen vatandaşlar, en azından bir hemşire ve sağlık personelinin yaylada sezonluk hizmet vermesini dile getirdiler.

Başkan ORHAN konuyu bizzat takip edeceğini söyledi. Başkan ORHAN'ın yayla sakinleriyle yapmış olduğu toplantıda, vatandaşımızın yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar kendilerinin dinlenmesinden ve hesaba alınmasından memnun olduklarını dile getirdiler.



871 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın