Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret783900
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Sertavul'da 10 KM Asfalt Çalışması Yapıldı

Mut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce; Temmuz ayının ikinci haftasında, Hanboğazı ve Küçüksertavul mevkiilerinde toplamda 10,2 km yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

 Belediye mücavir alanı olup, ilçemizin yaz aylarında en fazla nüfusuna sahip yaylası Sertavul'da; Mut Belediyesi 10,2 km asfaltlama çalışması yaptı. Yatırım Maliyeti: 330 BİN LİRA

 "Sertavul'a yapılan tarihi hizmetlerimiz devam ediyor. 500 tonluk Hanboğazı içme suyu depomuzun ardından 330 Bin TL'lik (Eski parayla milyarlık) asfaltlama çalışması yaptık" diyerek hizmetleri hakkında bilgiler veren Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN; "Belediyecilikte yaptığımız her hizmeti; insanımıza değer vererek, önem vererek ve severek yapmaktayız. Sertavul yaylamız; yörük kültürümüzün, yayla kültürümüzün sembollerinden birisidir. Mut'un aynasıdır. Yaz nüfusu 15 binleri bulmaktadır. Sertavul Yaylamızda, geçtiğimiz haftalarda başlattığımız 500 tonluk Hanboğazı içme suyu deposu ve Akçeşme'ye 3 km'lik yeni içme suyu hattımızı bitirdikten sonra hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Öncelikle asfaltlama alt yapımızı bitirdik, astar döktük ve asfaltlamaya hazır hale getirdikten sonra toplamda 10,2 km'lik yolu 13 ve 14 Temmuz tarihlerindeki yoğun hafta sonu mesaimizle tamamladık. Sertavul yaylası Hanboğazı mevkii ve Küçük Sertavul'da insanımızın yaşadığı en uç noktaya kadar asfalt ulaştırdık. Bütün hizmetlerimiz insanımıza verdiğimiz değerin göstergesidir. İnsanımızı layık olduğu seviyede yaşatma gayemizdir. Yaylalarımızda ve ilçemizde durmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 Mut Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Sertavul Yaylasında çalışmalarını sürdürürken, bir yandan şehir merkezimizdeki sıcak asfalt alt yapı çalışmalarına devam ediyor.



982 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın