Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam228
Toplam Ziyaret783815
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ESNAF SOFRASI KURULDU

Mersin Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğince geleneksel olarak sürdürülen iftar yemekleri, ilçemizde kurulan iftar sofrası ile devam etti. İlçemizde düzenlenen iftar yemeğine ilçemizde ve Gülnar’da Kurulu esnaf odası başkan ve yöneticileri, ilçe bürokratları bir araya gelerek esnaflarla sofrasını paylaşıp, gönül zenginliklerini arttırdı.

İlçemiz Mutlu Aslan Otel’de verilen iftar yemeğine Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, , Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, banka müdürleri ve diğer bürokratlar ile Mut ve Gülnar’da kurulu esnaf odası başkan ve yöneticileri ile Mersin ESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

 Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer iftar programında yapmış olduğu konuşmada, geleneksel olarak sürdürdükleri iftar yemekleri kapsamında Mersin’de halk ve esnafa yönelik kurulan gönül sofrasında 3 bin 500 kişiye sıcak aş dağıttıklarını, ardından Erdemli, Anamur’da verdikleri iftar yemekleri ile ilçe bürokratlarını ve ilçelerde kurulu esnaf odası başkan ve yöneticilerini bir araya getirip, sofralarını paylaştıklarını ifade etti. Ramazan ayının rahmet ve bereket, birlik ve beraberlik ayı olduğun altını çizen Başkan Dinçer, sofralarını alın terinin gerçek sahibi esnaf sanatkârlar ve devletin temsilcileriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.  Dinçer konuşmasında iftara katılan tüm davetlilerin hafta sonu başlayacak olan Ramazan Bayramlarını kutlayarak, programa katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

715 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın