Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam317
Toplam Ziyaret783904
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DENİZBANK'tan İFTAR YEMEĞİ

DenizBank Mut Şube Müdürlüğü ilçemizde düzenlediği iftar yemeğinde tarım sektöründe bölge genelinde faaliyet gösteren önde gelen isimlerle bir araya geldi.

 Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetlere ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumunda bulunan DenizBank, Türkiye'nin her bölgesindeki üreticileri, elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü arttırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

 Yapılan bu hummalı çalışmalar kapsamında DenizBank  Mut Şubesi 30 Temmuz 2013 Salı akşamı Deveci Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Deveci Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine; Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, Denizbank Mut Şube Müdürü Metin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütg Evren Ekmekci, Askerlik Şubesi Başkan Kıd. Bçvş. Murat Kıvrak, Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Mut İlçe Mal Müdürü Sait Dilek, Tarım İlçe Müdürü Levent Abaş, Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, köy muhtarları katıldı.   İftar yemeğinde davetliler ile tek tek sohbet eden DenizBank yetkilileri, vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldılar.

            DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada

 DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Eskiduman, “DenizBank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle tarım sektörünün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

            Üretici Kart'la ödemeler hasada erteleniyor

Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan DenizBank, bu hizmetlerinden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan “Üretici Kart” ile uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi hizmetler sunuyor. DenizBank'ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından dünyada bir ilk olan Üretici Kart'ın en önemli özelliği, yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına göre belirlenmesi.

            “Üretici Kart”ın üreticiye sağladığı fırsatlar...

*Geri ödemeler DenizBank'ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

*İhtiyaç duydukça kullanım yapılabilmesi kolaylığı vardır.

*Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.

*Erken ödeme imkânı sunar.

*Anlaşmalı işyerlerinden Üretici Kart'ın sağladığı indirimlerden ve diğer alışveriş olanaklarından yararlanır.

 Üretici Kart dışında özel faiz oranlı Traktör Kredisi, Arazi Alım Kredisi, Sera Yapım ve Bakım Kredisi ve Tarımsal İhtiyaç Kredisi de DenizBank'ın çiftçiler için sunduğu ürünler arasında yer alıyor.



1650 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın