Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam631
Toplam Ziyaret787717
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Jandarmadan Sürücülere Bayram Şekeri

Mersin’in Mut ilçesinde trafik canavarının bayram mesaini engellemek için seferber olan jandarma trafik ekipleri, sürücülere hem trafik kuralları hakkında bilgilendirici broşür hem de şeker ve kolonya dağıttı.

Mut Jandarma Trafik Timi, Mut Ermenek yolunda trafik uygulaması yaparak sürücülere trafik kurallarıyla ilgili broşürler dağıtıp bayram şekeri ikram etti. Jandarma Trafik ekibi, sürücülere bayram tatili süresince karayollarında trafik yoğunluğunun önemli oranda artış gösterdiğini ifade ederek, sürücülerin yakınlarına veya tatillerini geçirecekleri yerlere bir an önce ulaşmak istemeleri sebebiyle trafik kuralarına riayet ve dikkat etmediklerini, bunun sonucunda da üzücü kazalar meydana geldiğinin görüldüğünü  ve motosiklet sürücülerinde kasksız yola çıkmamaları gerektiğini vurguladı. Yapılan uygulamadan oldukça memnun oldukları gözlenen sürücü ve yolcular jandarmaların ikram ettikleri şekerleri yiyip jandarmalara teşekkür ederek mutlu bir şekilde yollarına devam ettiler.

Mut Fakırca Köyündeki yaşlı vatandaşlarında bayram ziyaretlerinde bulunan jandarma trafik timi vatandaşların ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söylediler.



861 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın