Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam501
Toplam Ziyaret787587
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Orhan; “İftar Soframız Gönül Köprümüzdür”

“İftar Soframız Gönül Köprümüzdür.

Bizim gönlümüz, kapımız ve soframız

insanımıza her zaman açıktır.

Hizmet erleri olarak vazifemiz

önce gönül almaktır,

ondan sonra inşa etmektir.”

            Ramazan ayının son iftarında Mut halkıyla buluşan Başkan Murat ORHAN; "Mut halkıyla mübarek ramazan ayında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Allahü Teala ibadetlerimizi kabul etsin" dedi.

            "Bizim gönlümüz, kapımız ve soframız insanımıza her zaman açıktır. Hizmet erleri olarak vazifemiz önce gönül almaktır, ondan sonra inşa etmektir. "

            7 Ağustos 2013 günü, Arefe günü dolayısıyla kapanış programı eşliğinde iftar yemeği veren Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, Mut halkıyla her yıl mübarek ramazan ayında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek; "Yüce Mevlaya hamd ediyorum. Mübarek ramazan ayına kavuşmaktan, sizlerle birlikte her yıl aynı duygu ve düşüncelerle bir araya gelmekten, hep birlikte orucumuzu açmaktan dolayı şükrediyorum. Allah ibadetlerimizi kabul etsin.

            Yarın Mübarek Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Mübarek günlerin bütün İslam coğrafyasına huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu yıl, göreve geldiğimiz günden bugüne olduğu gibi iftar soframızı kurduk. Soframızı, gönüllerimizi bütün insanımıza açtık. Bizim gönlümüz, kapımız ve soframız insanımıza her zaman açıktır. Hizmet erleri olarak vazifemiz önce gönül almaktır, ondan sonra inşa etmektir. Mübarek ramazan ayında yapmış olduğumuz ibadetlerin, hayırların ve duaların kabul olması dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Cenab-ı Allah sizlerle daha nice ramazanlarda ve bayramlarda bizleri buluştursun" şeklinde konuştu.

            Mut Belediyesi İftar sofrası 2013 yılı programı, dualar eşliğinde açılan iftar yemeği ile son buldu. Vatandaşlar, Mut Belediyesi'nin Murat ORHAN döneminde hayata geçirdiği iftar sofrası programından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan ORHAN'a hayır duaları ettiklerini ve yolunun açık olması dilediklerini söylediler.

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın