Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret787499
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İlçemiz şehir merkezi ve mahallelerde bulunan parklar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip ediliyor.

 İlçemiz Yatırtaş Mahallesi’nde içerisinde çocuk oyun aletleri, spor aletleri, kamelya, vatandaşların dinlemek amaçlı kullandığı banklar ve temel ihtiyaç maddelerinin halka satışa sunulduğu büfenin bulunduğu parklarda yaşanan tahribatlar mahalle halkında derin üzüntü yaşattı.

Mahalle parkı içerisinde bulunan büfenin camlarının kırılıp, kapısının sökülmeye çalışılması parka zarar verip tahribata neden olup hoş olmayan olayların yaşandığı park tahribatı konusunda bir dizi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Murat Orhan yaptığı açıklamada ; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri, kadınlarımızın, yaşlılarımızın kısaca her yaştan insanımızın yararlanabileceği parkta yaşanan olayda kendini bilmez kişi ya da kişilerin yaptığı bilinçsiz saldırılar bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bu şekilde etrafına zarar veren kişi ya da kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, ancak en kısa sürede yakalanarak gerekli cezayı alacaklarına inanıyoruz." dedi.

İlçemizde sıcakların 40 derecenin üzerinde olduğu bugünlerde sıcaktan bunalan vatandaşlar ilçemizdeki parklara akın ediyorlar.

 Yoğun çalışma stresinden kurtulan vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonları ailelerini alıp parklara akın ediyorlar. İlçemiz Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan halk arasında uçurum park olarak bilinen Karşıyaka Parkında yaşanan yoğunluk gözlerden kaçmıyor. Kömürde demlenen çay keyfinin yanında, kablosuz internet keyfiyle birlikte geleneksel Türk kahvesi, çıtlık kahvesi, nargile keyfinin yanı sıra sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi olan dondurma çeşitleriyle vatandaşlara hizmet verilen park büfesinde, yiyecek içecek çeşitlerinin yanı sıra tavla, okey ve küçük çocuklar için akülü araba hizmetlerinin de verilmesi vatandaşın yoğun çalışma stresini atarken, çocukların da çocuk oyun gruplarında eğlenerek hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.



651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın