Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam650
Toplam Ziyaret787736
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GÖKÇETAŞ'TA DOSTLUK VE YATIRIM RÜZGARI

Başkan ORHAN, Gökçetaş sakinleriyle Katırardıç Yaylası'nda buluştu ve "Gökçetaş mesafe olarak uzak olsa da, insanları gönlümüze yakındır, candandır" dedi.

İlçemiz Gökçetaş Köylülerimizin yayla olarak olarak kullandığı ve Sertavul Yaylamızın üst kırsalındaki Katırardıç mevkiinde, yapılması planlanan Rüzgâr Enerjisi Santrali projesi ve yatırım planlamaları kapsamında 23 Ağustos Cuma günü açık hava toplantısı düzenlendi.

 Katırardıç mevkiinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Murat ORHAN, Mut Ziraat Odası Başkanı Ali ÇELİK, İl Genel Meclis Üyesi Ali CAN, Gökçetaş Köyü Muhtarı Mehmet AYDIN, Borusan Holding yetkilileri ve Gökçetaş Köyü sakinleri katıldı.

 Başkan Murat ORHAN, Cuma namazını Gökçetaşlılarla beraber kıldıktan sonra, yatırım planlamaları, Gökçetaş Köyü'nün ve Katırardıç Mahallesi'nin hizmet ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerin yapıldığı, vatandaşın sorunlarının dinlendiği toplantıda konuştu. Başkan Murat ORHAN; "Mut her yönüyle bir cazibe merkezi haline geldi. Artık kabuğunu kırdı. Özellikle temiz enerji, yenilenebilir enerji açısından Türkiye'de ne denli özel bir konuma sahip olduğumuzu biliyoruz. Mut sadece rüzgâr enerjisinde değil, Hidro elektrik ve güneş enerjisi açısından da cazibe merkezi konumunda. İstihdamın artması, milli ekonomiye katkı ve dışa bağımlılığın azalması için enerjiye çok önem vermemiz gerekiyor" dedi.

 Gökçetaş sakinlerine hizmet ihtiyaçları konusunda takipçi olacağını belirten ve yeni belediye yasası ile beraber mahalle statüsünde her türlü belediye hizmetini seferber edeceklerini söyleyen Başkan Murat ORHAN; "Gökçetaş ilçemize mesafe olarak uzak olsa da, insanları gönlümüze yakındır ve candandır. Hizmetin değerini bilen, öncelikli ihtiyaçlarını fazlasıyla hak eden insanlarımız. Gerek özel sektör, gerek devlet yatırımı olarak her türlü konuda Gökçetaşlıların hizmetindeyim. Mut'un merkezi neyse, bizim için Gökçetaş odur" dedi.

 Toplantı, Borusan gurubu yetkililerinin rüzgâr enerjisi santrali ve yöreye yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle son buldu.

 Belediye Başkanı Murat ORHAN, toplantı sonrası Katırardıç Mahallesi'ndeki yörük çadırlarını tek tek ziyaret ederek, Gökçetaşlılarla sohbet etti, ihtiyaçlarını sordu ve sıkıntılarını birebir dinledi.



940 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın