Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret789335
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Müftüsü Köksal’dan Belediye Başkanı Murat Orhan’a Ziyaret

Belediye Başkanı Murat ORHAN’ın ilçemizdeki camii ve Kur’an kurslarına vermiş olduğu desteklerden ötürü ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL ve ilçemizdeki camilerin imamları teşekkür ziyaretinde bulundular.

Mut Müftüsü İbrahim KÖKSAL Belediye Başkanı Murat ORHAN’ı makamında yapmış olduğu ziyaret esnasında; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl ki temasını “Cami Kadın ve Aile” belirlediğini ifade etti.

             Müftü İbrahim KÖKSAL konuşmasında, 1-7 Ekim tarihleri arasının Camiler ve Din Görevlileri Haftası olduğunu dile getirdi. 1986 yılından bu yana haftanın çeşitli etkinliklerle kutlandığını anlatan KÖKSAL, bu haftanın kutlanmasındaki amacın, camiler, Kur'an Kursları ve din görevlilerinin toplumdaki yerine dikkat çekmek olduğunu ifade etti.

Başkan ORHAN’a desteklerinden ötürü teşekkür eden diyanet heyeti, hediye takdim ederek, ilçemizdeki Camiler ve Din Görevlileri Haftası programında söz etiler.

             “Kadını mabede buyuran Rabbimizdir” diyen Başkan Murat ORHAN, camilerin ilim ve irfan mektepleri olduğunu belirterek, “Peygamber Efendimiz (SAV) bir Hadis-i Şerifinde şöyle buyuruyor: İlim öğrenmek herkese farzdır” diyerek din görevlilerinin bu konuda çok büyük sorumlulukları olduğunu belirterek, desteklerinin süreceğini ifade etti.

896 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın