Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam314
Toplam Ziyaret789279
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

 İlçemizde resmi bayramlaşma töreni Tarihi Çınaraltı Park'ında 15 Ekim Salı günü saat 14.00'de gerçekleşti.

             İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN başta olmak üzere, Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN, daire amirleri, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla birlikte Mut halkının katıldığı törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Resmi Bayramlaşmanın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Murat ORHAN; törene katılanlara selamlama konuşması yaptıktan sonra şu sözleri kaydetti; "Hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Cenabı Allah'tan sevdiklerinizle beraber daha nice kurban bayramlarına sağlık, sıhhat ve afiyet içinde eriştirmesini diliyorum. Kurban Allah'a yaklaşma manasındadır. Dini bayramlarımız küskünlük ve dargınlıkların ortadan kalktığı ve insanların yakın olmasını gerektiren günler. Eş, dost ve akrabalarımızı ziyaret edeceğiz. Yoksullarımızı, hastalarımızı ziyaret edeceğiz" dedi.

             Tarihi Çınaraltı parkının geçmişten devralınan bir miras olduğunu belirten ORHAN; "Çınaraltı restore olmuş haliyle yıllardır hak ettiği değeri buldu. Bu asırlık çınarlar kim bilir, ne günler gördü. Burası bize atalarımızdan miras, bizden de sonraki nesillere kalacaktır. Tekrar bayramınızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

             İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin "Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Buradaki birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini diliyorum. Nice bayramlar, nice güzel günler sizlerin ve bizlerin olsun, hayırlı bayramlar" dedi.

             İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN, Belediye Başkanı Murat ORHAN ve beraberindeki heyet devlet hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.



649 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın