Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam388
Toplam Ziyaret786123
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı

Mut Devlet Hastanesi bahçesinde Kıratlı Yangın Söndürme cihazları yetkili personeli Kadir Tatlı tarafından yangınlara karşı alınacak önlemler ve tedbirler hususunda hastane personeline bilgilendirme eğitimi verildi ve Yangın Tatbikatı yapıldı.

            Hastanenin bahçesinde, yangınlara karşı gerekli tedbirlerin alınması, araç, gereç, malzeme temini ve bu konuda eğitim ve tatbikatların eksiksiz uygulanması ve takip edilmesi yasa gereğince çıkabilecek olası yangınların istenmeyen can ve mal kayıplarına yol açmaması, personelin yangın konusunda bilinçlendirilmesi ve yangın cihazlarının nasıl kullanılması gerektiği konusunda yapılan tatbikata, Hastane Müdürü Ali Şahin ile birlikte birim amirleri, hemşireler, büro çalışanları ve yardımcı personeller katıldı.

             Kıratlı Yangın Söndürme cihazları yetkilisi Kadir Tatlı gözetiminde hastane bahçesinde gerçekleştirilen Yangın Söndürme Tatbikatın da, personele olası çıkabilecek bir yangına karşı nasıl müdahale edileceği hususunda bilgi verildi.

            Yapılan bilgilendirmenin ardından hastane bahçesinde gerçek bir yangın çıkarılarak, tatbikata katılan personelden bazıları yangın söndürme tüpleri ile ateşe başarı ile müdahale ettiler. Tatbikata katılarak deneyim kazanmaya çalışan sağlık personeli, olası çıkacak bir yangına nasıl müdahale edeceklerini, yangın tüpünün kullanımı ile yangın söndürme tekniklerini uygulamalı olarak görme imkânı buldular.

            Yapılan bu tatbikatların amacının, olası bir yangına zamanında ve hızlı bir şekilde, yangına nasıl müdahale edileceği hususunda personeli bilinçlendirmek ve eğitmek olduğunu belirten yetkililer tatbikatında başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.



1245 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın