Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret786002
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Elektrik Kesintilerine Çareyi Kim Bulacak?

 İlçe merkezinde yaşanan elektrik kesintisi esnafı ve vatandaşı isyan ettirdi.

Elektrik kesintisi yüzünden birçok hizmetin aksadığını, elektronik aletlerin zarar gördüğünü, esnafın neredeyse iş yapamaz duruma geldiğini belirten vatandaşlar, bir an önce bu duruma çare bulunmasını istediler.

             Son günlerde hemen hemen her gün elektrik kesintisi yaşandığını belirten vatandaşlar, “Hangi çağda yaşıyoruz” diyerek elektrik kesintilerinden yakındılar. “Ödediğimiz faturalarda adını bilmediğimiz bir sürü kesintiler var. Fatura ödeme tarihini bir gün geciktirsek, elektriğimiz hemen kesiliyor, sonrasında ise açma kapama ücreti faturamıza yansıtılıyor, ama iş hizmete gelince maalesef karşılığını alamıyoruz, yetkililer oralı bile olmuyor” diyen vatandaşlar, soruna bir an önce çare bulunmasını istiyor.

            Elektrik kesintilerinden aşırı derecede muzdarip olan vatandaşlar ayrıca geçmiş yıllarda da yaşanan ani kesintilerin sebep olduğu yangınları da hatırlatarak; yetkililerin kesim öncesi halkı haberdar etmesini ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini, aksi durumda ise istenmeyen sonuçların da kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

             Son günlerde edindiğimiz bir diğer bilgiye göre ilçemiz Fakırca Köyü’nde sık sık yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle bazı evlerde elektronik aletlerin kullanılamaz hale geldiği edinilen bilgiler arasında. Biz de vatandaşı yakından ilgilendiren bu konuya tekrar dikkat çekiyor, yetkililerin ve sorumlu kişilerin konuya daha duyarlı yaklaşmalarını bekliyoruz.



651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın