Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam438
Toplam Ziyaret786173
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP : Başkan Adayımız Nebi Yılmaz

Yaklaşan yerel seçim sürecinde ilçemiz siyasi partilerinde belediye başkan adayları belli olmaya başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde Mut İlçe Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Nebi Yılmaz'ın aday olduğunu öğrenen partili vatandaşlar Nebi Yılmaz'ı bağrına bastı. 

            İlçemiz Sanayi Sitesi girişinde düzenlenen konvoyla birlikte şehir gezisi yapıp MHP Mut İlçe Binası önüne gelen Nebi Yılmaz'a parti binası önünde vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.

             MHP Mersin eski Milletvekili Kadir Ural, MHP Mersin İl Başkan'ı Rauf Aydemir, Gülnar Belediye Başkan'ı Ahmet Günel, Silifke Belediye Başkan'ı Bayram Ali Öngel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen aday açıklama programı Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

             Neslihan Ceylan isimli öğrenci ile birlikte tüm katılanlar andımızı okudu. Parti binasın önünde kurban kesilerek dua edildi.

             Partili vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan MHP Mut İlçe Başkan'ı Mehmet Özkan; “Ayaklar altına alınan Türk Milliyetçilerinin, koskoca Türk dünyasının, koskoca Türk tarihine şöyle geriye dönüp baktığımız zaman, bu yüce millet 16 imparatorluk kurdu yıktı. 52 devlet kurdu yıktı, ama binlerce yıl Türk kimliğini kaybetmedi ve binlerce yıl bu dünyadan silinemedi. Eğer bu ülke bir gün bir buhranın içine girerse, işin içinden çıkılamayacak bir noktaya varırsa, bu yüce Türk Milleti her biri bir Metehan olur, her biri bir Alpaslan olur, her biri Osman gazi olur. Velhasıl her birimiz Mustafa Kemal olur. Bu memleketi, bu devleti kendi elimizle yıkarız, aynı olduğu yerde yeni bir Türk devleti kurarız, ama sayın başbakan bu devleti sana böldürtmeyiz.”dedi.

             MHP Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Genç yaşta siyasete İl Genel Meclisinde sizlere ve ilçeme hizmet vermenin. Sizlerle beraber çalışmanın mutluluğunu yaşadım. 2 dönemdir şehir merkezinden tutunda en ücra köylerine hatta yaylalarına kadar olan sorunlarını biliyorum. Mut ilçesinin sorunları ile beraber kucaklamaya hazırım. Halkımızdan gelen yoğun talepler nedeni ve hizmet arzusuyla belediye başkan adayı olarak huzurunuzdayım. Yani Mut ilçesine hizmet vermek için partili partisiz herkesin emrindeyim.” dedi.



1330 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın