Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam131
Toplam Ziyaret786616
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Tezcan ; "Bu seçimle sadece Mersin'in kaderini değiştirmeyeceğiz. Bu yolda bütün Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcılarından Bülent Tezcan kalabalık parti grubu ile CHP Mut İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya katıldı. CHP Mersin Milletvekillerinden Alirıza Öztürk, Aytuğ Atıcı, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük'ün katıldığı toplantıda el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

            CHP Mut Belediye başkan Adayı Aslan Küçük ilçede istihdama yönelik ciddi manada çalışmalar yapacağı yönünde açıklamalarda bulunarak; "30 Mart'ta Belediye Başkanı seçildiğimde Mut'u sanayi ilçesi haline getireceğim. Hiçbir hemşehrim işsiz kalmayacak. Çalışmak için kimse dışarıya gitmeyecek."dedi. Sağ, sol demeden, CHP'li olsun olmasın her kim olursa olsun vatandaşa hizmet için çalışacağız diyen Küçük; “42.000 seçmenin 42.000 oy'una da talibim.” dedi.

            Büyükşehir Yasası ve yapılan son düzenlemelere ilişkin bir takım açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak ilçelerdeki eksiklikleri tespit etmeye başladık, yapılan bu tespitler neticesinde yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile Mersin'in tüm ilçe ve köyleri Büyükşehir Belediyesinden hizmet alacak." dedi.

                         CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; "Bu seçimle sadece Mersin'in kaderini değiştirmeyeceğiz. Bu yolda bütün Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Bavulla gelenler bavulla gidecek, Mut'ta 1919'larda nasıl ki Mut'un müftüsüyle Mut'un askeri bir araya gelip omuz omuza vatan mücadelesi verdiyse aynı inançla tam bağımsız Türkiye'yi kurmak üzere bu yolda devam edeceğiz. Üyelerimizle, genel başkanımızla birlikte CHP olarak bütünleşip çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

            CHP heyeti ilçe örgütünde yapılan toplantının sona ermesinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

950 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın