Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam586
Toplam Ziyaret787071
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz Seçim ve İrtibat Bürosunu Açtı

            MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocamaz; “Hedef Belediye ise Belediye göz hapsinde olmalıdır.”

            Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz seçim bürosu açtı. Doğancı Mahallesi İnönü Caddesi'nde eski Deva Polikliniği binasında açılan seçim bürosunun açılışına partililer yoğun ilgi gösterdi. MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, MHP Mut Belediye Başkan adayı Nebi Yılmaz, Mut İlçe Başkanı Mehmet Özkan, İl ve İlçe Teşkilatı yetkilileri ile çok sayıda partili vatandaş açılışta Nebi Yılmaz'ın yanında oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Mehmet Özkan; seçim bürosunun bir seçim karargâhı olacağını, seçim için var güçleriyle çalışacaklarını, Allah'ın izni, halkın desteği ile31 Mart'ta Burhanettin Kocamaz'ın Mersin'e, Nebi Yılmaz'ın da Mut'a başkan olacağını söyledi. MHP mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz yaptığı konuşmasında dünde bugünde hizmette olduklarını belirterek, yarında hizmette olacaklarını söyledi. 24 yıllık meslek hayatı ve 10 yıllık siyaset geçmişiyle Mut'u, Mut'un eksiklerini sorunlarını çok iyi bildiklerini, bunların çözümü için ekibiyle bütün projeleri hazırladıklarını ve seçime hazır olduklarını belirten Yılmaz; “Seçim yarışında da seviyeli siyaset yapacağız.” dedi.

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz birlik beraberlik mesajları verdiği konuşmasında; Ülkenin zor bir dönemeçten geçtiğini, ülke genelinde huzur ve güven olmadığını, bir bölgede terör örgütünün devletle pazarlık yapabilecek hale geldiğini söyledi. “Gün birlik günüdür.” diyen Kocamaz İslam âleminin de perişan olduğuna dikkat çekerek Müslümanların birbirini boğazladığını hatırlattı ve böyle bir ortamda zincirleme seçime gidildiğini belirtti. Bu seçimde Mersin in sadece Türkiye gündeminde olmadığını, Barzani'nin, İsrail'in, A.B.D'nin, A.B'nin gündeminde olduğunu söyledi. Yörük ve Türkmen torunları olarak, Kuvayi Milliye ruhuyla bu seçimleri avantaja çevirip, Mersin'e ve Mut' sahip çıkılmasını istedi. Seçim bürosunun yerini çok beğendiğini belirten Kocamaz “Hedef Belediye ise, Belediye göz hapsinde olmalıdır” dedi. Büyükşehir ile birlikte Mersin'in bütün ilçelerini almayı hedeflediklerini belirten Kocamaz;“Gün birlik günüdür.” diyerek destek istedi. MHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Özkan, Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz ve Mersin Büyükşehir Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz hep birlikte kurdele keserek seçim bürosu açılışını gerçekleştirip açılışa katılan vatandaşlarla sohbet ettiler.



2317 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın