Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam237
Toplam Ziyaret785972
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ankara'da Yaşayan Mut'lular Kahvaltıda Buluştular

Ankara Mut'lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında Ankara'da yaşayan Mut'lular bir araya geldiler. Katılımın yoğun olduğu, tanışmanın, kaynaşmanın yanında sıcak sohbetlerin edildiği kahvaltıda hemşerilerimiz memnuniyetlerini bildirerek bu organizasyona vesile olan dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

            Toplantıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Şener Küçüktat yaptığı konuşmasında; “İsminden de anlaşılacağı üzere Ankara'da yaşayan hemşerilerimiz için kurmuş olduğumuz bu dernek bir memleket derneğidir. Derneğimiz öncelikle sosyal aktivitelerin yanı sıra dayanışma ve yardımlaşma toplantıları düzenleyerek gençlerimizin büyüklerini tanımalarını, büyüklerimizin de küçüklerini tanımalarını sağlamayı amaçlamaktadır bugün burada bu ilk etkinlikte katılımın bu kadar yoğun olmasından çok mutlu olduk, bugün burada bizlerle bir araya gelen hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

            Üniversite Gençlik temsilcileri Mahmut Mazlum ve Çağlar Çam da konuşmalarında; artık Ankara'da yalnız olmadıklarını, bu birliktelikten güç aldıklarını ifade ettiler.

            Özel bir kolejde yöneticilik yapan Y.Oguzhan Örnek de; idarecisi olduğu okula Mut'lu öğrencileri kayıt edebilmenin uğraşı içerisinde olduğunu ama iletişimsizlikten bu konuda istediği başarıyı henüz elde edemediğinden bahsetti. Örnek; “Bundan sonra bu dernek sayesinde Mut'lulara daha kolay ulaşabilecek ve bundan da Mut'luların kazanacak bu derneğin varlığından mutluyum” dedi.

            Ankara Mutlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ünlü konuşmasında; “Yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla, birlikteliğimizi sağlayarak, güçlü bir Sivil Toplum Örgütü oluşturarak, doğup büyüdüğümüz ilçemiz için projeler üreterek atanmışlara ve seçilmişlere katkı sağlamak istiyoruz” dedi. Ünlü konuşmasında bu tür çalışmaların sadece kendileriyle kalmayıp, Mut dışında yaşayan tüm Mut'lu hemşerilerimizi ilgilendirdiğini de sözlerine ekledi. Salona kurulan dev ekranda Mutun kültürel ve tarihi dokusunun yer aldığı muhteşem hazırlanmış bir Slâyt gösterisini izleyen Mutlular en kısa zamanda yeniden buluşmak ümidiyle toplantıdan ayrıldılar.



904 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın