Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam576
Toplam Ziyaret786311
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük,  Aslan otelde düzenlediği toplantıda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.  Sohbet havasında gerçekleştirilen basın toplantısında Aslan Küçük, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Zaman zaman ilçedeki sorunlara dikkat çekerek yerel yönetimi kazandıklarında nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceklerine ilişkin bilgiler aktaran Küçük, Mut için halkla el ele vereceklerini ifade etti.

Yapamayacakları hizmetleri vaat edemeyeceklerini ifade eden Küçük, bizler yapabileceğimiz vaatler veririz. Sadece o koltuğa oturmak için halka yalan beyanlarda bulunmayız, dedi.

            Mut ilçesini Sanayi ilçesi haline getireceğiz diyen Küçük, “Gençlerimizi kötü alışkanlıktan kurtarmak için kültürel ve spor dallarına önem vereceğiz. Şu an ilçede 17 adet gazino var bunların hepsini kapatıp aile huzurunu sağlayacağız. Belediyede basın mensuplarına özel araç ve oda tahsisi edeceğiz. Elbette belediyenin su, temizlik, altyapı, kanalizasyon gibi asli görevleri vardır. Mut insanı ürettiği Zeytin, Kaysı, Erik, Elma, Şeftali ve diğer ürünlerini tüm ülkelere tanıtmak için pazar bulmak gerekir. Tarım ve hayvancılığa dayalı bir ilçe olarak ilçemizin daha da gelişmesi lazım. Süt endüstrisi için küçük işletmeler var ama büyük işletmelerimiz olsa fiyatlar daha yüksek olur. Kısaca halkımın hizmetkâr başkanı olacağım.” dedi.



823 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın