Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam256
Toplam Ziyaret785991
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY'DEN PLAY-OFF'A İYİ BAŞLANGIÇ

Mut İdman Yurdu (MİY) Belediye Spor, Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele ettiği play-off grubunda iyi bir başlangıç yaptı. Play-off'daki ilk karşılaşmasında Erdemli Spor'u 1-0 yenen MİY Belediye, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Taşucu Spor'la 2-2 berabere kalarak, grubunda liderliğe yükseldi.

            Süper Lig Play-Off grubundaki ikinci karşılaşmasına, kalede Sedat, Hakkı, M. Cura, Sabri, Şahin, Hakan, Barış, Mirza, Onat, Fatih ve Onur onbiriyle çıkan MİY Belediye Spor; 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmasını bildi. Deplasmandaki bu zorlu mücadelesinde MİY Belediye; M. Cura'nın yerine Polat, Hakkı'nın yerine Çağrı ve Onur'un yerine de Cemil'i alarak, 3 değişiklik hakkını kullandı.

            Silifke'de yapılan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada, MİY Belediye'nin ilk golü dk. 75'te Barış'tan geldi. Maç tam gitti derken, MİY Belediye'ye 1 puanı getiren gol ise; dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde, sonradan oyuna giren Polat'ın ayağından geldi.

            MİY Belediye bu sonuçla, 6 takımın yarıştığı play-off grubunda, 4 puanla liderliğe yükseldi. 

            Süper Amatör Lig'de önümüzdeki hafta, üniversite sınavı olması dolayısıyla maç yapılmayacak. Süper Amatör Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen MİY Belediye, 1 haftalık aranın ardından 29 Mart'ta Kaleköyü Spor'la karşılaşacak. Mut Şehir Stadı'nda yapılacak olan karşılaşmanın başlama saati 15.00 olarak bildirildi.       

            Kendi evinde Mersin Kaleköyü Spor'u ağırlayacak olan MİY Belediye Spor yöneticileri ve futbolcuları; tüm Mutlu sporseverleri maça davet ettiler ve takımlarına destek olmaya çağırdılar.

Haber: Mut RengaRenk Haber Servisi - Fotoğraf: Abdurrahman AYDIN



823 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın