Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret786246
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut'lular Onur Akın'la Coştular

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde Onur Akın konseri düzenlendi.  Onur Akın'ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konseri, Mutlular coşkuyla dinledi. 

            Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Bahar Konseri'ne; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ve vatandaşlar katıldı.

            Konser öncesi CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam ve CHP Mut Adayı Aslan Küçük'le birlikte sahneye çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan; 30 Mart'tan sonra bu tür etkinliklerin Mut'ta eksik olmayacağına değindi. Bu konserlerin sık sık tekrarlanacağını belirtti. Kültür sanat etkinliklerini önemsediklerini ve her konuda destekleyeceklerini belirten Özcan, seçildikleri takdirde Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük'ün diğer tüm projelerini de birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Özcan, aydınlık bir gelecek için CHP adaylarına oy istedi. Mutlulara bir de şarkı söyleyen Başkan Özcan, beraberindekilerle birlikte Onur Akın'a çiçek takdim etti.

            CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ise yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı Mut halkına teşekkür etti. Küçük, seçildiği takdirde tüm projelerini yerine getireceğinin ve her zaman Mut halkının yanında olacağının sözünü verdi.   

            Yapılan konuşmaların ardından Sanatçı Onur Akın, Mut halkına muhteşem bir konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Akın'a, konsere katılan binlerce kişi coşkulu bir şekilde eşlik etti.



1052 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın