Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam549
Toplam Ziyaret786284
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Demokrat Parti’den MHP’ye Katılım Haberlerine Tepki

Yazılı basında ve internette son zamanlarda çıkan DP’den MHP’ye destek başlıklı haberler üzerine DP Mut ilçe başkanı Kemal Barış bu haberler üzerine tepki gösterdiklerini belirterek basın açıklaması yaptı. Demokrat Parti Mut ilçe başkanlığının 17.03.2014 tarih ve saat 10.00'da gazetemize verdiği yazılı basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

            Değerli partili arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları,

            Son zamanlarda partimiz adına yapılan gerek basında gerekse internet üzerinden yapılan yayınlarla halkımızın ağzında dolaşan, “Demokrat Parti bir partiye 600 kişi ile katıldı” haberleri tamamen asılsız ve yanlış haberlerdir. Bütün bunlar partimizi yıpratma çabalarıdır. Partimize yapılan bu çirkin yakıştırmaları şiddetle kınıyorum. Şunu unutmasınlar ki, hiçbir zaman hiçbir partinin seçim propagandası olmayacağız. Gazete ve internete düşen “Demokrat Partide Deprem” başlığı ile yazı yazan gazeteci arkadaşlarıma soruyorum. “Demokrat Parti'den ayrılıp MHP'ye katılan” 600 kişi kim? Bu kişiler istifalarını basına mı verdiler, yoksa partilerine mi verdiler? Eğer partiye verdilerse ilçe başkanı olarak benim niye haberim yok? Siz basın mensupları hangi kaynaktan faydalanarak “DP'de Büyük Deprem” başlığı attınız.

            Sevgili Demokrat Partili arkadaşlarım; bunların hepsi düzmece, hepsi yanlış haberlerdir. Bana gelen 600 kişilik istifa dilekçesi falan yok. Partimizden istifa edip başka partiye gidenlerin haricinde başka hiçbir istifa yok.

            Demokrat Partiden 600 kişiyle MHP'ye katıldık diye açıklama yapan eski ilçe başkanları ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin yazılı bu açıklamalarından ilçe başkanı olarak şahsımın ne haberi ne de imzası yoktur. İlçe başkanını hiçe sayarak yapılan bu açıklama üzücüdür. Demokrat Parti genel merkeziyle, il başkanıyla ilçe başkanıyla ve partilileriyle düzmece haberi çıkaranlara hesabını soracaktır. Altını çizerek tekrar söylüyorum bana gelmiş 600 kişinin istifa dilekçesi falan yoktur. Bunların hepsi yanlıştır ve bir partiye seçim malzemesi yapılmaktadır.  

            Değerli partili arkadaşlarım ve değerli basın mensupları partimiz hiçbir zaman bir partiye yama olmadı, olamaz da. Partimizin geçmişi başarılarla dolu, geleceğe ışık saçan köklü bir partidir. Yakın bir zamanda herkes bu çınarın altında toplanacaktır.

            Genel merkezimizle, ilimizle, ilçemizle koordineli bir şekilde çalışmaktayız önümüzdeki günlerde partimizde çok güzel gelişmeler olacaktır. Partimiz eski günlerine dönecek, kıratımız şahlanacaktır. Bu asılsız haberleri düzeltmenizi istiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.                         

Kemal BARIŞ

Demokrat Parti

Mut İlçe Başkanı



743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın