Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret786246
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUTLULAR; MUT'TA MURAT ORHAN, MERSİN'DE MUSTAFA SEVER'LE YOLA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ekonomi Eski Bakanı M. Zafer ÇAĞLAYAN, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa SEVER, ilçemize gelerek seçim çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldılar.

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, vatandaşların yoğun ilgi ve tezahüratları Mut sokaklarını inletti.

Mut Belediye Başkanı ve AK Parti Mut Belediye Başkan Adayı Murat ORHAN, yoğun alkış ve tezahüratlarla konuşmasına başlarken, Mut'un artık kararı verdiğini, “Mutlularla Mersin'i alacaklarını söylediğini” ifade etti.

Murat ORHAN; “Saygıdeğer hemşerilerim, Sizlerle gurur duyuyoruz. Mut halkı tarihe şahitlik edecek bir karar verdi. Bugün bu Cumhuriyet Meydanı'nda, 30 Mart'a ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Mut halkı kendisine hizmetkar olanları bağrına bastı ve Mut'ta Murat ORHAN'la yola devam, Mersin'de Mustafa SEVER'le yola devam dedi. Sizlere teşekkür ediyoruz. İlçemize yaptığımız hizmetlerde insanımıza duyduğumuz sevgi ve muhabbet vardı. Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan olmak üzere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sever'in emekleri var, katkıları var. Sayın Bakanımıza biz, Mut kimliği vermiştik. Aramızdaki en yeni Mutlu olmasına rağmen, hepimizden daha fazla Mut'lu olarak hizmet eden Sayın Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah'ın, izni sizlerin destekleriyle 30 Mart'tan sonra durmak yok yola devam” dedi.

            Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever konuşmasında, “Saygıdeğer hemşerilerim parti ayrımı yapmadan sizlere hizmet ettim. Bugüne kadar devletin en alt kademesinden Ekonomi bakan yardımcılığına kadar her kademede çalıştım. Bu kadar deneyim ve bilgi birikimimle beraber, Ülkemi ve dünyayı karış karış gezdim. Mersin'i avucumun içi gibi biliyorum. Şimdi sizlere hizmetlerin en iyisini yapmak için Mut'ta ilçemizin bütün alt yapı sorunlarını çözmüş olan Murat Kardeşimle, diğer ilçelerde birbirinden değerli belediye başkan adaylarımızla, Mersin'i şaha kaldıracak, hak ettiği hizmetlerle buluşturacak ve her yönden kalkınmasını sağlayacağız. Mut birlik olmalı, parti ayrımı yapmadan bizlere destek vermeli” dedi.

Ekonomik verilerden söz eden, Türkiye'deki kişi başına gelir seviyesi ile Mersin'i kıyaslayan SEVER, Mersin'deki alt ve üst yapı sorunlarına, ulaşım sorunlarına, çevre temizliği sıkıntılarına değindi. Mersin'i Türkiye'nin incisi haline getireceklerini vurgulayan SEVER, “Mut'taki bütün hemşerilerimden hangi partiden olursa olsun, sonuna kadar destek istiyorum” diyerek, Mut'un kendi evlatlarına sahip çıkmasını talep etti.

Tezahüratlar arasında, “Oyumuzu obaya vermeyeceğiz” diyen Mutlular, Murat ORHAN'ı ve Mustafa SEVER'i alkışlarla bağırlarına bastı.

Ekonomi, eski Bakanı Sayın M. Zafer Çağlayan'ın seçim otobüsünden halkı selamlamasıyla, Mut halkı Cumhuriyet Meydanı büyük bir coşkuyla “Mutluların gururu Zafer Çağlayan” dedi.

Zafer ÇAĞLAYAN konuşmasında, “Mersin'de en çok ziyaret ettiğim, kendimi içinden hissettiğim ilçe Mut. Sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Mut halkı, kendi evlatlarına sahip çıkıyor ve çıkacak, buna eminiz. Çünkü biz söz verdiğimiz hizmetlerin hepsini yaptık, milletimizi aldatmadık, aldanan olmadık. Ne söz verdiysek yerine getirdik. Çünkü biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” ilçeye kazandırılan ve yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili müjdeler veren Çağlayan, Dere Islahı, Atık Su Arıtma Arıtma Tesisi, TOKİ, Yeni Hastane, hizmetlerinin Mut'a kazandırıldığını yeni dönemde de doğalgaz, duble yol, Laal Paşa Camii ve Cumhuriyet Meydanı Restorasyonu, Mut- Silifke, Mut-Karaman, Mut-Ermenek Duble Yol sıcak asfalt çalışması, Mut Barajı, Göletler ve Fen Lisesi hizmetlerinin yapılacağını söyleyen Çağlayan, Mut'ta Murat ORHAN'a Mersin'de Mustafa SEVER'e tüm Mut halkından destek ve oy istedi.

 

ÇAĞLAYAN'dan Kılıçadaroğlu'na Sert Mesaj

 

Zafer Çağlayan, “Rahşan Ecevit zamanında hapse girmekten kurtulmuş ve bugün CHP'nin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu partiyi nereden, nereye getirmiş olan, Başbakanımız'ın dediği gibi, 'CHP Genel Müdürü' utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan, çıkıp aynı iftirayı, aynı yalanları söylemeye devam ediyor. Şimdi bakın soruyorum size. Bu CHP Genel Müdürü'nün ağzından siz Türkiye'yle ilgili bir hedef, bir proje duydunuz mu? Onlar bizim hizmetlerimizin zekatını veremez. Bakın çıkmış ortaya her gün kendi medyalarında asılsız yalan söylüyor. Diyor ki, 'Zafer Çağlayan hediye saat almış' Bakın Mutlular, sizin önünüzde söylüyorum, diyorum ki ve Kılıçdaroğlu'na da buradan cevap veriyorum. Ey Kılıçdaroğlu, hediye saat alan da, hediye saat veren de, aldı diyen de, namerttir, alçaktır, edepsizdir diyorum” dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun, 'Başbakan Erdoğan'ın 1 milyar dolar parası olduğunu, Zafer Çağlayan'ın rüşvet aldığını', söylediğini belirten Çağlayan, “Ey Kılıçdaroğlu bak burada sana söylüyorum, Mutlular'ın önünde söylüyorum, mübarek bir günde söylüyorum. 1 kuruş rüşvet veren, alan namerttir, alçaktır, edepsizdir. Bizim alnımız açık, başımız dik. Allah'tan başka kimseye verecek hesabı olmayanlardanız çok şükür. Kılıçdaroğlu, sen yolsuz mu, görmek istiyorsun? Kılıçdaroğlu hırsız mı, görmek istiyorsun? Aynaya bak aynaya, en büyük hırsız orada. Senin Büyükşehir Belediye Başkanı adayında hırsızı görürsün” diye konuştu.

Karanfil dağıtarak kürsüden inen ÇAĞLAYAN'a Mutluların ilgisi çok yoğundu. Tezahüratlarla ve alkışlarla Zafer Çağlayan'a, Mustafa Sever'e ve Murat Orhan'a destek veren, vatandaşlar, “Bu seçimi alacağız, başka yolu yok” dedi.



904 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın