Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret785968
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Zeytin ve Zeytinyağı Çalıştayı Yapıldı

İlçemizde Zeytin ve Zeytinyağına Dünya ve Türkiye Ticaretinde Marka Değeri Kazandırma Projesi Çalıştayı Yapıldı

             Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında desteklenen Mut Zeytin ve Zeytinyağına Dünya ve Türkiye Ticaretinde Marka Değeri Kazandırma Projesi çalışmaları 13 Ocak 2014 tarihinde start almıştı. Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından desteklenen TR62-13-DFD/17 Mut Zeytin ve Zeytinyağına Dünya ve Türkiye Ticaretinde Marka Değeri Kazandırma Projesi çalıştayı Mut Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapıldı.

            Çalıştay toplantısına Mut İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Silifke Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Levent Son, Mut Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şahin Sezer, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürsel Aydın, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü O. Levent Abaş ve çok sayıda davetli katıldı.

            Çalıştayda Mut Zeytini ve Zeytinyağının şuan ki konumu, ileride olması gereken konumu, yapılması gereken çalışmalar hakkında detaylı sunum yapıldı.

            Toplantı sonunda Mut Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Kaymakam Mustafa Şahin'e, Silifke Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Levent Son'a, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü O. Levent Abaş'a çalıştaya vermiş oldukları katkılarından dolayı plaket verildi.



965 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın