Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam435
Toplam Ziyaret786170
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İZORYA’ya ALTIN MADALYA

İlçemizde Şentürkler Ltd.Şti. Firmasının İzorya Markasıyla piyasaya sunduğu doğal ve sızma Mut Zeytinyağı, Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen kalite ödülleri yarışmasında altın madalya ödülüne layık görüldü.

            Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen kalite ödülleri yarışmasında altın madalya ödülü alan İzorya Zeytinyağı Fabrikası Müdürü, Ziraat Mühendisi Erdoğan Hüsnü Şentürk ile görüşmelerde bulunduk. Yapılan görüşmelerde bir açıklamada bulunan Erdoğan Şentürk, “Sektörde yıllardır hizmet veren, kuşaktan kuşağa bu alanda faaliyet gösteren firmaların arasından başarı sağlamaktan; Mut adına gurur duyuyoruz. Bizlere bu mutluluğu yaşatan, Mut üreticisine sonsuz şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. Mut üreticisi, istekli, istikrarlı ve doğal koşullarda üretimi sürdürmektedir. Teknolojik gelişmelerden de istifade ederek, üretimde; hasattan sofraya kalitenin tesisi, hiç de zor değil. Biz, Mut üreticisine güveniyoruz. Kaliteli hammaddenin, kaliteli bir şekilde işlenerek, nihai tüketiciye ulaşmasını sağlamak; asli görevimiz. Fabrikamızda bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

            Teknolojik gelişmelere, markalı üretimin önemine ve uygulamadaki denetimlerin önemine de değinen Ziraat Mühendisi Erdoğan Şentürk; “Yeni teknolojilerle her geçen gün işletmemizi geliştiriyoruz. Bizler Mut yöresinden firmalar olarak, ulusal ve uluslar arası düzeyde ticaret, tanıtım ve istihdam sağlama gayretindeyiz. Mut üreticisinin alın terini daha fazla gelire dönüştürerek, Mut ürününü piyasada kaliteli bir marka olarak taşımak istiyoruz. Biz bu niyette üretim yaparken, merdiven altı üretimin bu kaliteyi lekelemesini istemiyoruz. Denetimlerin bu noktada arttırılarak, en mükemmelin yakalanması için çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Markalı üretim ve markalı ürün tercihi, piyasa istikrarını ve itibarını arttırmaktadır. Mut ürününü, İzorya markamızla hak ettiği noktaya taşımak için çalışıyoruz. İhracat hedefliyoruz. Markalı, tescilli üretimle bu manada mesafe alacağımızı düşünüyorum. Sektördeki bütün firmalarımızla aynı fikirde buluşuyoruz. İzorya markasının tarihsel süreçte Mut'un diğer bir ismi olması da Mut adına yapılacak girişimlerde katkı sağlamaktadır.” dedi.   

            İlçemizi ulusal ve uluslar arası kaliteli yarışmasında başarıyla temsil eden ve kalitesiyle hem ödül alan hem de adından söz ettiren İzorya Zeytinyağı Fabrikası'nı ve işletme sahibi Şentürkler'i kutluyoruz.

 6.Kez Ödüle Layık Görülen İzorya Zeytinyağının Aldığı Ödüller Şu Şekilde:

1-) Mansiyon-2009

2-) Türkiye Dördüncülüğü-2010

3-) Mansiyon-2011

4-) Kusursuzluk Tescili- 2012

5-) Gümüş Madalya- 2013

6-) Altın Madalya-2014 



1664 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın