Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam561
Toplam Ziyaret786296
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Jandarma Ekiplerinden Büyük Başarı

 İlçemiz Hacınuhlu Köyünde Bahçede yaktığı ateşe düşerek öldüğü bildirilen kişinin bir komplo kurbanı olduğu ortaya çıktı.
 Alınan bilgiye göre, çiftçilik yapan Mevlüt Ceylan (49), 18 Mart Salı günü sabah ilçe merkezindeki evinden ayrılarak Hacınuhlu köyündeki bahçesine gitti. N.C., köydeki yakınlarını arayarak, kocasının bahçeye çalışmaya gittiğini ama geri dönmediğini söylemesi üzerine köydeki yakınları Ceylan'ı aramaya başladı. Yakınları bahçeye gittiklerinde Mevlüt Ceylan'ın yanan cesediyle karşılaşınca olayı jandarmaya bildirdiler.   
 Savcının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede şahsın karnından silahla vurulduğu belirlendi.  Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Mevlüt Ceylan'ın eşi N.C.'nin (38) ifadesini aldı. Sorgulamada olayı bir bir anlatan N.C. aşk yaşadığı Musa K. (50) ile birlikte tasarladıklarını anlattı. Bunun üzerine aynı gün Musa K. gözaltına alındı.   Jandarmadaki sorgulamalarında N.C. , eşini sevgilisi olan Musa K.'nin öldürdüğünü söyledi. Öldürme olayını beraber planlayan N.C.'nin aşk yaşadığı Musa K. ise, Mevlüt Ceylan'ı Hacınuhlu köyündeki bahçesinde çalışırken olay yerine gidip silahla vurarak öldürdüğünü ve cesedi bahçede yanmakta olan ateşin yanına bırakıp olay yerinden uzaklaştığını söyledi.   
 Mut İlçe Jandarma Karakolu'nda sorgulaması tamamlanan 2 şüpheli, kasten ve planlayarak adam öldürmek ve cinayete yardım suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak Silifke Cezaevine gönderildi.

1011 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın