Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam43
Toplam Ziyaret784385
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Büyükşehir Belediyesi Batı Mersin'de Çalışmalara Başladı

Büyükşehir Belediyesi Batı Mersin'de Çalışmalara Başladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, batı Mersin'deki ilçe ve beldelerdeki mevcut sorunların çözümüne başladıklarını söyledi.
 Başkan Kocamaz, Genel Sekreter Haluk Tunçsu ve daire başkanları ile birlikte hafta sonu ikinci bölgede incelemelerde bulundu. Köseçobanlı, Büyükeceli, Aydıncık, Tekeli, Tekmen, Bozyazı ve Anamur'a giderek incelemelerde bulunan Kocamaz, "Bu belde ve ilçelerimizde mevcut olan sorunların çözümüne bir noktadan başladık. Genel Sekreterimiz ve daire başkanlarımızla birlikte hem şu ana kadar yaptığımız çalışmaları yerinde görmek hem de bundan sonra yapacaklarımız hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere buralara geldik. Mevcut ilçe belediye başkanlarımızla birlikte koordineli çalışarak, inşallah bu bölgedeki vatandaşlarımızın sorunlarını en kısa zamanda tamamen çözeceğiz" dedi.
 Söz konusu bölgede altyapı, yol, içme suyu, kanalizasyon gibi sorunların başta geldiğini kaydeden Kocamaz, "Daha önce il özel idaresinin sorumluluğunda olan bu yerlere maalesef gerekli ilgi gösterilmemiş. Üç ay önce yaptığımız çalışmalarda, öncelikle bu yerlerin sorunlarını ve çözüm yollarını tespit ettik. Sorunlar, maddi anlamda mevcut ilçe belediyelerinin tek başına çözebileceği boyutta olmadığı için Büyükşehir Belediyesi olarak neler yapabileceğimizin bir çalışmasını yaptık. Bu çalışma neticesinde de kısa bir süre önce bölgenin sıkıntılarını belli bir yerden başlayarak çözmeye başladık" ifadelerini kullandı.
 Anamur'da muhtarlarla yaptığı sohbet toplantısında da Mersin il sınırlarının çok geniş olduğunu ve her yere eşit hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini hatırlatan Kocamaz, şunları söyledi: "Amacımız, Mersin'in en ücra köyüne kadar hak ettiği hizmeti götürmek. Çok geniş bir coğrafi alana sahip olduğumuz için bu hizmetlerin tamamlanması zaman alıyor. Ancak her zaman olduğu gibi sözümüzün arkasındayız. Mersin merkez ve 13 ilçesi için gerekli olan tüm çalışmalar belli bir programa alındı ve bu program dâhilinde yürüyor."



1057 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın