Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam59
Toplam Ziyaret784401
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Tedaş Şefliğinin Kaldırılmasına Tepki Olumlu Sonuçlandı

 İlçemizdeki TEDAŞ şefliğinin kaldırılmasına tepki gösterilmesi neticesinde yapılan girişimler olumlu sonuçlandı ve TEDAŞ müdürlük açmaya karar verdi.
 Geçtiğimiz günlerde 8 merkez mahalle muhtarı, düzenledikleri basın açıklamasıyla Mut TEDAŞ Şefliği'nin iptal edilerek Silifke ilçesine taşınmasına tepki göstermişti.
 İlçede bulunan Tedaş şefliğinin Silifke ilçesine taşınmasına karşı Doğancı, Pınarbaşı, Cumhuriyet, Deveci, Güllük, Yazalanı, Kültür ve Kale mahallelerinin muhtarları ortak basın açıklaması yapmıştı. Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Yusuf Köğce, merkezde 11, taşrada ise 91 mahallesi bulunan ilçede TEDAŞ müdürlüğünün olmamasının zaten büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. 62 bin 700 nüfusa ve 2 milyon 760 bir dekar yüz ölçüme sahip bir ilçede müdürlüğün olmamasını büyük bir haksızlık olduğunu dile getiren Köğce, "Yapılan tepkiler sonuç bulması bizi sevindirdi. Bu konuda bizlerin sıkıntısıyla yakınen ilgilenen belediye başkanımıza ve tepkimizi dikkate alan TEDAŞ yetkilileri de teşekkür ederiz dedi. Artık insanlarımız TEDAŞ ile alakalı işlerini yapmak için 100 ile 150 km uzağa gitmeyecek. Bu duruma çok sevindik." diye konuştu
 Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz da ilçemizde kalması  ve çalışmalarını sürdürmeleri konusunda sahip çıkılmayan TEDAŞ Mü-dürlüğü'nü gayretli çalışmalarımız sonucunda tekrar ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 Yılmaz, “artık TEDAŞ müdürlüğü tekrar ilçemize iade edildi. Müdürlüğün zaten olmaması büyük bir eklikti. İlçenin genel geçim kaynağı tarıma dayalı. Vatandaşlar şimdi elektrik ile olan İşlerini daha kolay bir şekilde halledecek. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Gelecek müdür de netlik kazandı. En geç 15 gün içerisinde TEDAŞ müdürlüğü ilçemizdeki makamına taşınarak burada hizmet vermeye başlayacak" dedi.

705 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın