Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret785067
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Ticaret ve Sanayi Odası İş Bankası ile Kredi Protokolü İmzaladı

 Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İş Bankası ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde Mut TSO'ya üye iş adamlarına İş Bankası tarafından kolaylık ve ayrıcalık sağlanacağı belirtildi.
  Mut TSO Yönetim Kurulu Başkan'ı Mehmet Gürsel Aydın,  İş Bankası Bölge Satış Müdürü Mehmet Özyıldırım ile işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan bu protokol ile Mut Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri muhtelif finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayabilecek.
 İmzalanan protokol ile bir konuşma yapan İş Bankası Bölge Satış Müdürü Mehmet Özyıldırım, tüm kurumlarla ilişkilerini istikrarlı bir şekilde sürdürerek işbirliğini arttırmayı hedefleyen İş Bankası'nın bu prensibini Mut Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle de devam ettirdiğini, bu kapsamda imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “protokolle birlikte oda üyelerinin uygun faiz oranlarıyla ticari taşıt, işyeri ya da genel işletme ihtiyaçlarına uygun taksit ödemeli ticari kredilerden faydalanabileceklerini” belirtti.
 Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Gürsel Aydın da imza sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek “işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini” belirtti

830 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın