Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam226
Toplam Ziyaret780534
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Barabanlı İlköğretim Okulu'ndan Aşure Günü

Her yıl geleneksel hale gelen Barabanlı ilköğretim okulunda düzenlenen aşure gününe ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz katıldı.
Okul Müdürü Bayram Kök; “Her yıl Muharrem ayının başlamasıyla Ülke genelinde bir dizi etkinliklerle kutlanılan Aşure gününde, ilçemiz genelinde de çeşitli etkinlikler tertip ediliyor. Barabanlı ilk okul ve orta okul idaresi olarak güzel günü her yıl mutlaka düzenleyerek geleneği yaşatmaya devam ediyoruz.” dedi.
  Okul bahçesinde tertip edilen Aşure günü programına ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz,  Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Jandarma Üsteğmen Volkan Başaran, Askerlik Şube Başkanı Jandarma Üsteğmen Hakan Şen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney ve Okul Müdürleri Okul idaresi, Öğretmenler hazır bulundular.
  Kaymakam Akyüz, Okul idaresi tarafından tertip edilen ve her yıl düzenli olarak yapılan Aşure gününün hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek yapılan davetten dolayı Okul Müdürü Bayram Kök ve Okul idaresine teşekkür etti.
  Konuşma sonrasında Jandarma trafik ekipleri Ermenek Mut karayolunda sürücüleri durdurarak ceza yerine öğrenciler aşure ikram edildi.Okul Müdürü Bayram Kök,Jandarma trafik ekiplerine yapmış oldukları yardımlardan dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. (Haber:Ahmet Güler)

1052 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın