Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam450
Toplam Ziyaret781608
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mutlu Kolejinde Aşure Günü Etkinliği

 Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji tarafından öğrenci anneleri arasında düzenlenen aşure yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
 Yarışma öncesinde davetlilere tören alanında Muharrem ayının önemi anlatıldı. Daha sonra veliler, evlerinde yaptığı aşureleri jüri üyelerinin beğenisine sundu. Aşurelerden farklı desen ve şekiller ortaya çıkaran anneler birinci olmak için yarıştı.
 Özel Yıldırımhan Mutlu Koleji Müdürü Mehmet ÜNAL, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayının maneviyatına uygun bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. ÜNAL, "Bu ayın diğer aylar arasında farklı bir yeri var. Çünkü içinde 'aşure' gibi önemli bir günü barındırıyor. Öğrencilerimizin anneleri de hazırladıkları aşurelerle yarışmaya katılarak bu mübarek günün anlamına uygun bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 Okul annelerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada üç kişilik jüri heyeti en iyiyi seçmede oldukça zorlandı. Program ödüllerin ve hediyelerin takdimi ile sona erdi.

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın