Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam217
Toplam Ziyaret771728
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Yılmaz; 2015 Hizmet Yılı Olacak

 Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "2015 yılı hizmet yılımız olacak. İz bırakacak işler yapacağız" dedi.
 Belediye konferans salonunda “yerinde ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde” muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda belediyecilik hizmetleri ile mahalle sorunları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
 Mersin Büyükşehir Koordinasyon Daire Müdürü ve Mut-Gülnar Sorumlusu Erkan Arıcı konuşmasında, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşem birimleri nedeniyle bazı sıkıntıların ortaya çıktığını belirterek, “Başkanım Kocamaz sizlerin tüm sıkıntılarını tek tek biliyor. 2015 yılı sizlere hizmet yılı olacak” söyledi.
 Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ise, “Mahalle muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları periyodik olarak devamlı hale getireceğiz. Büyükşehir Yasasıyla birlikte takdir edersiniz ki ilçede ve belediyede yeniden yapılanma içerisindeyiz. Kendi çalışma metotlarımızı oluşturuyoruz. Bu toplantılar da örneklerden sadece bir tanesi. Yerinde ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde sizleri ve mahallelerinizin sorunlarını dinleyerek beraber çözeceğiz. Bu toplantılarla da icracı ekibimizle birlikte, mahalle ve genele özel konuları hep birlikte tartışarak çözümü için istişare ediyoruz” dedi.
 Muhtarlara mahalleleri ve genel konularla ilgili söz vereceklerini belirten Yılmaz, “Amacımız eksiklerimizi görmek ve hizmet etmektir. Bir araya geldiğimiz de sıkıntılar daha kolay çözülecektir. Sizlere birer dosya hazırlattım. O dosyalara mahallenizin eksiklerini ve acilen yapılması gereken hizmetler konusunda fikirlerinizi yazacaksınız. Bende o dosyaları değerlendirip Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Kocamaz ile bir olup hizmetleri harfiyen yapacağız. Hep birlikte kendi dönemimizde en iyisini yapacağız. Mahallere hizmet verirken kesinlikle siyaset gözetmeyeceğiz. Özellikle 2015 yılı hizmet yılımız olup iz bırakacak işler yapacağız. 2015'te Mut'ta yaşayan hiç kimse şunu konuşamayacak. Yandaşlık, belediyenin parasının birilerine peşkeş çekme veya hizmette ayrım yapma gibi bir dedikodu yapamayacak. Bizi seven sevmeyen tüm kesimlere hizmette eşitliğimizi mutlaka ve mutlaka göstereceğiz” dedi.
 2015 yılının hizmet yılı olacağını söyleyen Yılmaz, “Muhtarlarımızın kendi mahallesi kendi özelidir. Bu bilinçle mahallelerde eksik kalmış düzenlemelerin tamamlanması yönünde ekiplere talimat verdim. Elbette eksiklikler tamamlanacak bunun için 5 yılı beklemeyeceğiz, kısacası 2015 yılı hizmet yılımız olacak” şeklinde konuştu.
 Öneri ve düşüncelerin paylaşıldığı toplantıda muhtarlar Başkan Yılmaz'a olan güvenlerini dile getirdikten sonra toplantı son buldu.

665 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın