Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam185
Toplam Ziyaret780942
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Refüjlere Rastgele Konulan Reklam Tabelaları Kaldırıldı

 Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, refüjlere rastgele konulan tabelaları kaldırarak görüntü kirliliğine son verdi.
 Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından refüjlerde kazalara sebebiyet veren ve görüntü kirliliğine yol açan tabela ve reklam panolarının kaldırılması konusunda daha önceden işletme sahiplerine uyarıda bulunulmuştu. İşletme sahipleri tarafından kaldırılmayan tabelalar tek tek kesilerek kaldırıldı.
 Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kazalara sebebiyet veren ve görüntü kirliliğine yol açan tabela ve reklam panolarının kaldırıldığını, bu konuda da işletme sahiplerini uyardıklarını söyledi.
 Söz konusu tabela ve reklam panolarının sadece görüntü kirliliğine yol açmadığını aynı zamanda ciddi kazalara da sebebiyet verdiğini ifade eden Başkan Can, “Özellikle ana caddeler üzerinde bulunan, refüjlere esnaflar, dershaneler, dernekler ve özel şirketler tarafından izinsiz bırakılan, trafikte görüş açısını kapatarak kazalara sebebiyet veren ve görüntü kirliliğine neden olan insanların dikkatini çekmek için bırakılan ticari ve kamu hizmeti amaçlı tabela ve reklam panolarını kaldırdık” dedi.
 Tarsus'ta kentin güzelleştirilip sağlıklı hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü altını çizen Başkan Can, kentin vitrini olan yolları ve caddeleri şehrin modern kimliğine uygun hale getirdiklerini belirtti. (sondakika.com)

579 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın