Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam510
Toplam Ziyaret782262
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Durmuş Ali Çerekçi İlçe Başkanı

MHP Mut İlçe Teşkilatında yeni yönetim belli oldu.
 MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN'in yazılı açıklamasına göre MHP Mut İlçe Teşkilatı yeni yönetimi belirlendi.
 25 Kasım 2104 Salı günü ilçe parti binasında düzenelen toplantıda açıklanan yeni yönetim kurulu başkanı  ve üyeleri partili vatandaşlar ve basın mensuplarına açıklandı.
 MHP Mut İlçe Başkanlığına atanan Durmuş Ali Çerekçi basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli ülkücüler ve basınımızın değerli temsilcileri MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emir ve direktifleriyle ve il teşkilat başkanımız Sebahattin Kılıç Bey'in teveccühüyleriyle şerefli bayrağımızı taşıma görev ve sorumluluğu şahsım başkanlığında  yönetim kurulu arkadaşalrıma tevdi edilmiştir. Teslim aldığımız üç hilalli şanlı bayrağımız ve ilçe teşkilatı sorumluluğunun bilincinde olarak, Mut ilçemizde partimizin siyasal gücünü temsil edeeceğiz. Birlik ve beraberlik duygusuyla, kimseyi ötelemeden, ayrı tutmadan ayrı tutmadan omuz omuza devam ettireceğimiz bu görevde tüm dava arkadaşalrımzıın desteğine ihtiyacımız vardır.İlçe teşkilatımız olarak, Mut Belediyesi, Ülkü Ocakları ve diğer siyasal oluşumlarımızla birlikte Mut Halkına hizmet etmek için çalışacağız. Görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diler, katılımlarınız için teşekkür ederim. " dedi.
 Durmuş Ali Çerekçi'nin başkan olarak belirlendiği yeni  yönetim kurulu; Cavit Nizamlıoğlu, Tunahan Meydan, Hüseyin Işık, Abdullah Cura, Hatice Özer, Mustafa Düzenli, Mustafa Devam, Burak Parça, Mehmet Kaya, Habib Kaya, Mesut Yıldız, Ahmet Baştuğ, Gözde Güngörmez, İdris Ünal, İbrahim Ak, İbrahim Yeşil, Mithat Eşim, Özgür Yeşil, İsmail Bar, Hasan Ali Ata, Oktay Gezer, Kamil Aydın, Habib Yalçın, Kasım Çelik, Mehmet Keven, Saim Tekin, Emir Ali Güzlek, Mustafa Ünan, Elif Çetin, Mehmet Volkan Yılmaz, Hüseyin Ataman, Hasan Gül, Ali Günendi, Salih Günay, Mehmet Eski,ve Ahmet Kalemci'den oluştu.
 Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun diyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

1441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın